Release info: Sacai x Nike Blazer Mid

De lang verwachte Sacai x Nike Blazers zullen op donderdag 30 mei gaan uitkomen. De Nike x Sacai collabs zijn één van de populairste releases van 2019!

Waar vroeger collabs voornamelijk bestonden uit het aanpassen van colorways met nieuwe details, worden vandaag de dag volledige modellen omgetoverd. ACRONYM en Off-White zijn hier misschien wel de beste voorbeelden van met hun unieke blik op klassiekers. Het Japanse merk Sacai is ook zeker niet bang om klassiekers zoals de Blazer onderhanden te nemen.

De twee blazers zijn goed aangepast en hebben nu een unieke Sacai look gekregen. Er zijn 3 punten die direct in het oog springen, één daarvan is natuurlijk de zool. De vulc-zool wordt doorgetrokken op de neus en de hiel van de sneaker. Waarom 1 Swoosh als je er ook 2 kan krijgen. Er zit dan ook een blauwe en een rode Swoosh op de buitenkant van de sneaker. Wat natuurlijk ook niet te missen is zijn de twee tongen die aanwezig zijn. Maar dit is niet alles, de sneaker zit vol details. Check daarom ook hieronder alle foto’s van de Sacai x Nike Blazers om een blik te werpen op deze bijzondere creaties!

De sneakers zullen in geringe aantallen uitkomen bij Nike en een aantal geselecteerde retailers. De release pagina’s van beide sneakers zullen dan ook dagelijks worden geüpdatet met raffles en links waar jij de sneaker kan scoren!


Sacai X Nike Blazers Yellow
Blazers Yellow
SBlazers Yellow
Afbeeldingen: Hanzuying

Sacai X Nike Blazer High 'Varsity Maize'

BV0072-700 · Prijs vanaf €275,-

Naar alle aanbieders

Sacai X Nike Blazers Blue
Sacai X Nike Blazers Blue
Sacai X Nike Blazers Blue
Afbeeldingen: Hanzuying

Sacai X Nike Blazer High 'University Blue'

BV0072-001​​​ · Prijs vanaf €358,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article