Air Jordan 1 Low Slip krijgt de ‘Black Toe’ colorway 415

Air jordan gaat lekker met het uitbrengen van nieuwe colorways op verschillende modellen. Zo zagen we laatst al verschillende colorways verschijnen op de Air Jordan 1. Air Jordan geeft echter vaak ook klassieke colorways aan een nieuw sneakermodel. Dit keer is de Air Jordan 1 Low Slip aan de beurt. Deze sneaker krijgt de herkenbare ‘Black Toe’ colorway.

De details

De Air Jordan 1 Low Slip krijgt dus de ‘Black Toe’ colorway. Deze colorway wordt niet heel vaak uitgebracht. Dus wanneer Air Jordan deze colorway weer toevoegt op een sneaker, zijn deze paartjes vaak erg gewild. De ‘Black Toe’ staat bekend om de witte toebox met daaromheen een zwarte mudguard. De gehele upper is gemaakt van leer, alleen de Swoosh is gecreëerd met wit stiksel. De zwarte mudguard rondom de toebox wordt bovenlangs doorgetrokken over de witte zijkanten van de sneaker. Achterop de hak vind je de bekende rode kleur die altijd terugkomt in de ‘Black Toe’ colorway. Daarboven is een zwart element geplaatst waarop het Air Jordan Wings logo te vinden is in het wit.

Dit Wings logo is echter niet de enige branding dat terug te vinden is op deze sneaker. Het label wat je vaak alleen op de achterkant van tong vindt, loopt nu namelijk ook over de voorkant van de tong. Op dit label vind je verschillende soorten Nike branding. Ook achterop de hiel zie je een klein stuk van dit label terugkomen. De upper is geplaatst op een witte midsole met daaronder een outsole in dezelfde kleur rood als op de upper. Dit maakt de ‘Black Toe’ colorway helemaal af.

Wanneer de Air Jordan 1 Low Slip ‘Black Toe’ zal releasen is helaas nog niet bekend, maar we verwachten dat deze sneaker snel uit gaat komen. Houd onze releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws over dit model. Bekijk hieronder alvast de foto’s van de Air Jordan 1 Low Slip ‘Black Toe’.


Air Jordan 1 Low Slip-On 'Black Toe'

AV3918-102 · Prijs vanaf €123,-

Naar alle aanbieders
feature image
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article

Converse viert de vijfde Pride collectie met Chuck Taylor 0

Pride Never Stops, het motto van Converse. Het merk heeft een gehele collectie gewijd aan de Pride Month en heeft vier heerlijke colorways gebracht op lage en hoge modellen op de Chuck Taylor. Het is een viering van inclusiviteit en trots, in alle vormen en kleuren. Dat is waar het bij Pride om draait, en iets mooiers bestaat niet. Alle sneakers zijn geïnspireerd op de vele vlaggen die door de LGBTQ gemeenschap worden gehesen. De collectie genaamd “More Colour, More Pride” komt al heel snel uit, op vrijdag 29 mei 2020 zullen ze alle vier online staan.

Converse Chuck Taylor Pride

Sinds 2015 viert het schoenenmerk al de Pride Month, dit doen ze door een gehele collectie voor hen te ontwerpen. Wat betekent dat dit het vijfde jaar alweer is, deze collectie is de meest uitgebreide assortiment sneakers tot nu toe. De Chuck 70 en All Star worden gebracht in een breed scala aan regenboog printjes. Speciaal voor iedereen, zodat ze hun Pride maand van juni op hun eigen manier willen vieren.

Release info

De gehele collectie belooft al sneller te droppen dan je zou denken, morgen op 29 mei 2020 zal het pack droppen. Dan zullen ze verkrijgbaar zijn bij Converse, de prijzen verschillen nog een beetje. Dus kijk gerust hieronder voor alle informatie. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Converse Chuck 70 Low Pride 'Multi'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders

CONVERSE CHUCK 70 LOW PRIDE ‘MULTI’ | 167756C

Converse Chuck Taylor Low Pride 'White'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders

CONVERSE CHUCK TAYLOR LOW PRIDE ‘WHITE’ | 167760C

Converse Chuck Taylor Pride 'White'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders

CHUCK TAYLOR PRIDE ‘WHITE’ | 167758C

Converse Chuck Taylor Pride 'Black'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders

CONVERSE CHUCK TAYLOR PRIDE ‘BLACK’ | 167759C

Images by: Converse

30% korting op sneakers voor de allerkleinste voetjes bij Nike 12

Nike heeft weer een ontzettend gave actie voor ons. Je ontvangt namelijk 30% korting op alle* producten bij Nike (*enkele uitzondering zijn van toepassing)! Deze korting ontvang je doormiddel van de promotie code: NIKE30. De actie geldt alleen niet heel lang, dus wees er op tijd bij. Voor je het weet is deze te gekke actie alweer voorbij. Wij konden dat niet laten liggen en hebben daarom een top 5 gemaakt voor de tofste sneakertjes voor je kleine. Die je nu kan scoren met behoorlijk wat korting! Er zijn wel wat enkele modellen en producten uitgesloten van de actie. Die vind je hieronder.

  • Cadeaukaarten van Nike
  • Alle Apple producten
  • Alle producten van NikeLab
  • Nike By You stijlen en modellen
  • Maximaal aankoopbedrag van €500,-
  • Daarnaast zijn er enkele modellen uitgesloten van deelname.

De Nike korting actie geldt nog maar heel even. Vandaag is die van start gegaan, en zal gelden tot 29 mei. Een korte tijd dus, wees er daarom op tijd bij. Hieronder vind je de top 5 voor de allerkleinste voetjes. Zit er niks tussen voor de kleine? Klik dan hier, dan kan je zelf nog even een kijkje nemen naar de tofste sneakers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de leukste sneakers voor jou en misschien ook wel voor de kleine? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Nike Air Max 720-818

CD4392-001 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders

NIKE AIR MAX 720-818 | CD4392-001

Prijs: € 150
Gebruik: NIKE30 voor -30%
Klik hier voor meer info

Nike React Vision

CD6888-102 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Nike React Vision | CD6888-102

Prijs: € 110
Gebruik: NIKE30 voor -30%
Klik hier voor meer info

Nike Air Max 90 GS 'White Orange'

CZ5868-100 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

Air Max 90 GS ‘WHITE ORANGE’ | CZ5868-100

Prijs: € 110
Gebruik: NIKE30 voor -30%
Klik hier voor meer info

Nike Joyride Dual Run

CN9600-001 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

Nike Joyride Dual Run | CN9600-001

Prijs: € 100
Gebruik: NIKE30 voor -30%
Klik hier voor meer info

Nike Air Max 90 FlyEase

CV0526-104 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 FlyEase | CV0526-104

Prijs: € 110
Gebruik: NIKE30 voor -30%
Klik hier voor meer info

Vans brengt een toffe collectie uit met National Geographic 12

Vans is ontzettend druk met hun voorjaar samenwerkingen, en hebben al samen gewerkt met Taka Hayashi. Nu is het de beurt aan een nogal bijzondere samenwerking, Vans gaat namelijk de werken met het televisienetwerk National Geographic. Het is zacht gezegd nogal een onverwachte samenwerking. Het is dan ook een mix van de kenmerkende Vans modellen. Gecombineerd met unieke, door dieren en natuur geïnspireerde grafische behandelingen. Ze zullen meerdere modellen uitbrengen, en dat al op 1 juni. Lees dus snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

National Geographic x Vans

De ontwerpen zijn verwerkt op Slip-On en Authentic silhouet, en ze vertellen interessante achtergronden van Groenlandse ijsgletsjers en oceaan water gevuld met een grote vissen. De Old Skools houden zich aan het eerder genoemde dierenmotief. De panelen van het model word versiert door de Mexicaanse grijze wolf en boomkikkers met rode ogen. Ook is er bij één van de modellen gekozen voor een sneaker die tijdschriftomslagen heeft. Die zijn over de hele sneaker verspreid. De Sk8-Hi heeft een wat minder heftig uiterlijk gekregen. Die heeft simpelweg alleen de NG- branding gekregen die terug te zien zijn bij hielen.

Release info

Nog heel even, 1 juni zullen ze verkrijgbaar zijn bij geselecteerde retailers. Er zijn verschillende modellen en elk heeft zo zijn eigen colorway gekregen. Wat we wel kunnen zeggen, ze zijn stuk voor stuk bijzonder. De prijzen verschillen nog een beetje, maar alle informatie vind je hieronder. Kan je gelijk zien wat voor een gave colorway elk model heeft gekregen. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

National Geographic X Vans Old Skool 'Frog'

maandag 1 juni 2020

Naar alle aanbieders

NATIONAL GEOGRAPHIC X VANS OLD SKOOL ‘FROG’ | VN0A4U3BWK61

National Geographic X Vans SK8-Hi 'National Geographic'

maandag 1 juni 2020

Naar alle aanbieders

NATIONAL GEOGRAPHIC X VANS SK8-HI ‘NG’ | VN0A3TKPXHP1

National Geographic X Vans Era 'Covers'

maandag 1 juni 2020

Naar alle aanbieders

ERA ‘COVERS’ | VN0A4U39WJZ1

National Geographic X Vans Classic Slip-On 'Glacier'

maandag 1 juni 2020

Naar alle aanbieders

NATIONAL GEOGRAPHIC X VANS CLASSIC SLIP-ON ‘GLACIER’ | VN0A4U38WT31

NATIONAL GEOGRAPHIC X VANS AUTHENTIC ‘OCEAN’ | VN0A2Z5I0021

National Geographic X Vans Authentic 'Ocean'