Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 Low Slip krijgt de ‘Black Toe’ colorway

21 mei 2019 15:41
Air Jordan 1 Low Slip krijgt de ‘Black Toe’ colorway

Air jordan gaat lekker met het uitbrengen van nieuwe colorways op verschillende modellen. Zo zagen we laatst al verschillende colorways verschijnen op de Air Jordan 1. Air Jordan geeft echter vaak ook klassieke colorways aan een nieuw sneakermodel. Dit keer is de Air Jordan 1 Low Slip aan de beurt. Deze sneaker krijgt de herkenbare ‘Black Toe’ colorway.

De details

De Air Jordan 1 Low Slip krijgt dus de ‘Black Toe’ colorway. Deze colorway wordt niet heel vaak uitgebracht. Dus wanneer Air Jordan deze colorway weer toevoegt op een sneaker, zijn deze paartjes vaak erg gewild. De ‘Black Toe’ staat bekend om de witte toebox met daaromheen een zwarte mudguard. De gehele upper is gemaakt van leer, alleen de Swoosh is gecreëerd met wit stiksel. De zwarte mudguard rondom de toebox wordt bovenlangs doorgetrokken over de witte zijkanten van de sneaker. Achterop de hak vind je de bekende rode kleur die altijd terugkomt in de ‘Black Toe’ colorway. Daarboven is een zwart element geplaatst waarop het Air Jordan Wings logo te vinden is in het wit.

Dit Wings logo is echter niet de enige branding dat terug te vinden is op deze sneaker. Het label wat je vaak alleen op de achterkant van tong vindt, loopt nu namelijk ook over de voorkant van de tong. Op dit label vind je verschillende soorten Nike branding. Ook achterop de hiel zie je een klein stuk van dit label terugkomen. De upper is geplaatst op een witte midsole met daaronder een outsole in dezelfde kleur rood als op de upper. Dit maakt de ‘Black Toe’ colorway helemaal af.

Wanneer de Air Jordan 1 Low Slip ‘Black Toe’ zal releasen is helaas nog niet bekend, maar we verwachten dat deze sneaker snel uit gaat komen. Houd onze releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws over dit model. Bekijk hieronder alvast de foto’s van de Air Jordan 1 Low Slip ‘Black Toe’.


Air Jordan 1 Low Slip-On 'Black Toe'

AV3918-102 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
feature image
Images by: Nike