Nike Vapor Street PEG, het nieuwste silhouet met Japanse details

Nike laat zijn nieuwste silhouet zien voor de spring/summer 2019 collectie. Dit nieuwe model is de Nike Vapor Street PEG. Dit nieuwste silhouet van Nike is geïnspireerd op de old-school Air Pegasus en het moderne Nike model de Vapor Street Flyknit.

De Nike Vapor Street is ontworpen ter ere aan de oude training sneakers van Nike. Nike gaat twee colorways uitbrengen voor de Vapor Street. Namelijk “Plum Dust” en “Cargo Khaki”. Deze colorways worden geplaatst op de water dichte syntetische upper. Alle twee de colorways hebben Japanse en Gyakusou geïnspireerde details. Zo zijn er namelijk Kanji (Japans schrift) designs te vinden op de kurk insole en een Japanse zon op de hiel. Verder is de upper van de Nike Vapor Street PEG geplaatst op een Lunarlon sole system om zo extra comfort te bieden.

Beide colorways zullen releasen op dinsdag 21 mei voor €160,- via Nike.nl en bij andere Nike retailers. Bekijk hieronder de afbeeldingen en store-lists. Benieuwd naar andere releases? Check dan onze releasekalender.


Nike Vapor Street PEG SP 'Plum Dust'

BV7724-500 · Prijs vanaf €47,-

Naar alle aanbieders
Nike Vapor Street PEG
Nike Vapor Street PEG
Nike Vapor Street PEG

Nike Vapor Street PEG SP 'Cargo Khaki'

BV7724-300 · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders
Nike Vapor Street PEG
Nike Vapor Street PEG
Nike Vapor Street PEG
Images by Nike

Uitgelichte afbeelding: 43einhalb


Previous ArticleNext Article