Skip to content
Upcoming

adidas Yung-1 krijgt een volledige Snakeskin colorway

20 mei 2019 16:49
adidas Yung-1 krijgt een volledige Snakeskin colorway

De laatste paar maanden hebben we veel verschillende dierenprints zien verschijnen op sneakers. Vooral Leopard en Snakeskin werden veel gebruikt bij het creëren van nieuwe colorways. Tot op de dag van vandaag wordt deze trend van animalprints nog altijd voortgezet. Eén van de merken die zich flink bezig heeft gehouden met deze trend is adidas. Eerder kwamen zij namelijk met de Continental 80 ‘Leopard’ en de Falcon ‘Animal’. Dit keer krijgt de Yung-1 een make-over waarin veel gebruik wordt gemaakt van Snakeskin. Benieuwd naar de adidas Consortium Yung-1 ‘Snakeskin’? Lees dan snel verder.

De nieuwe Snakeskin colorway op de adidas Yung-1 is gecreëerd door adidas Consortium. adidas Consortium is een afdeling binnen adidas waarmee het merk unieke concepten kan uitwerken. Denk hierbij aan luxe materialen en originele colorways. Het uitbrengen van deze concepten doet adidas Consortium vaak in samenwerking met retailers. Een aantal bekende retailers die samenwerken met adidas Consortium zijn END., Undefeated en Footpatrol.

De details

De adidas Consortium Yung-1 krijgt een all over look van Snakeskin. Deze dierenprint zie je namelijk terugkomen op de gehele upper in een Ivory kleur. Alleen de bekende drie strepen van adidas, de veters en de midsole zijn niet voorzien van dit patroon. Deze elementen hebben juist een zacht beige kleur gekregen. Dit past overigens mooi bij de lichte delen die je terugziet in het Snakeskin patroon. De lichte en rustige zool maakt deze sneaker mooi af. Ondanks de drukke Snakeskin op de upper zorgt deze zool er namelijk voor dat de sneaker toch wat rustiger oogt.

De adidas Consortium Yung-1 ‘Snakeskin’ zal vrijdag 24 mei releasen voor een prijs van €149,-. Benieuwd waar jij deze sneakers kan scoren en hoe laat de release zal plaatsvinden? Check dan onze releasekalender.


adidas Consortium Yung-1 'Snake Skin'

EG1717 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders