Patta Amsterdam – Nieuwe partner bij Sneakerjagers! 189

Het is inmiddels alweer 15 jaar geleden dat Patta zijn deuren voor het eerst opende in het altijd bruisende Amsterdam. Door de jaren heen heeft de winkel verschillende successen behaald, waaronder talloze collabs met de beste sportmerken, pop-up stores in Azië en een uitbereiding naar London. We kunnen het zelf haast nog niet geloven maar met trots kondigen wij onze samenwerking aan!

Voordat Patta wereldwijd herkend werd in de sneaker- en streetwearscene ging het er iets anders aan toe. Oprichters Edson Sabajo en Guillaume Schmidt reisden de wereld rond om unieke sneakers te vinden. Sneakers die niet te koop of beschikbaar waren in Nederland. Vervolgens werden deze in grote getalen meegenomen naar Nederland. Deze liefde en passie voor sneakers met het oog op succes is nooit veranderd en vormt de basis voor deze iconische store. 

Patta

De Patta store

Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid van een klein sneakerwinkeltje in Amsterdam tot een wereldwijd erkend en gerespecteerd merk. Naast het Tier 0, Quickstrike en Consortium account hebben ze ook een eigen kledinglijn wat varieert van T-shirts en jassen tot accessoires en tassen. 

Patta

Een van de meest herkenbare en succesvolle collabs is toch nog wel de Nike Air Max 1 collab. Voor het vijfjarige jubileum kreeg Patta de kans om samen met Nike 5 Air Max 1 colorways te ontwikkelen. Naast oude collabs was de laatste Jordan collab met Patta ook een succes. Deze dropt aanstaande zaterdag 18 mei exclusief in de Patta Stores Amsterdam en Londen en ook via patta.nl

Patta
5th anniversary set (sneakers from Outsole.nl)

Vandaag introduceren wij met trots deze nieuwe samenwerking tussen Sneakerjagers en Patta. De collectie is vanaf vandaag beschikbaar via Sneakerjagers en we zullen jullie up-to-date houden met het laatste nieuws van Patta en onze favoriete store-picks! Neem in de tussentijd gerust een kijkje op de website, Facebook of Instagram van Patta.

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 19

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia