Skip to content
Upcoming

Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5 // Release Update

16 mei 2019 11:22
Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5 // Release Update

Een maand geleden schreven wij een blog over de Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5. Nu is er eindelijk een releasedatum bekend van de drie colorways die zullen uitkomen op deze sneaker.

Off-White en Nike zijn weer een samenwerking aangegaan en hebben officieel de release aangekondigd van de ‘Zoom Terra Kiger 5’. De sneaker is onderdeel van de “Athlete in Progress” collectie. Deze collectie werd geïnspireerd door het zelfvertrouwen van hardlopers. In totaal komen er 3 verschillende colorways uit van het model: “White/Metallic Silver/Sail/Safety Orange”, “Electric Green/Metallic Silver/Sail” en “Black/Metallic Silver/White/Pink Blast”. Ook beschikt de sneaker over vele kenmerkende details van Off-White, zoals de zip-tie. Echter is de zip-tie dit keer gemaakt van donkergroen suède.

Virgil Abloh vertelde dat hij afgelopen zomer met Nike heeft gesproken over dit project. Al met al liet hij zich inspireren door waarnemingen en de stijl van atleten. Als gevolg van dit gesprek nodigde Virgil Abloh een aantal kampioenen uit van Nike om deel te nemen aan de SS19 show van Off-White als de voorloper van de ontwikkelingen en prestaties van de collectie.

Om de lancering van de “Athlete in Progress” collectie te benadrukken, hebben Off-White en Nike samengewerkt met de Zuid-Afrikaanse hardloopster Caster Semenya. Zij is wereldkampioen op de 800 meter. Vervolgens hebben zij samen een reeks campagnebeelden opgenomen.

Op donderdag 27 juni zullen de 3 colorways van de Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5 verkrijgbaar zijn via nike.nl. Scroll naar beneden voor officiële foto’s van de sneaker. Houd Sneakerjagers in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws!


Zoom Terra Kiger 5

Off White X Nike WMNS Zoom Terra Kiger 5 'Black'

CD8179-001 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders

Zoom Terra Kiger 5

Off White X Nike WMNS Zoom Terra Kiger 5 'White'

CD8179-100 · Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders

Off White X Nike WMNS Zoom Terra Kiger 5 'Electric Green'

CD8179-300 · Prijs vanaf €121,-

Naar alle aanbieders

Zoom Terra Kiger 5
Zoom Terra Kiger 5
Images by Nike