Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5 // Release Update 83

Een maand geleden schreven wij een blog over de Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5. Nu is er eindelijk een releasedatum bekend van de drie colorways die zullen uitkomen op deze sneaker.

Off-White en Nike zijn weer een samenwerking aangegaan en hebben officieel de release aangekondigd van de ‘Zoom Terra Kiger 5’. De sneaker is onderdeel van de “Athlete in Progress” collectie. Deze collectie werd geïnspireerd door het zelfvertrouwen van hardlopers. In totaal komen er 3 verschillende colorways uit van het model: “White/Metallic Silver/Sail/Safety Orange”, “Electric Green/Metallic Silver/Sail” en “Black/Metallic Silver/White/Pink Blast”. Ook beschikt de sneaker over vele kenmerkende details van Off-White, zoals de zip-tie. Echter is de zip-tie dit keer gemaakt van donkergroen suède.

Virgil Abloh vertelde dat hij afgelopen zomer met Nike heeft gesproken over dit project. Al met al liet hij zich inspireren door waarnemingen en de stijl van atleten. Als gevolg van dit gesprek nodigde Virgil Abloh een aantal kampioenen uit van Nike om deel te nemen aan de SS19 show van Off-White als de voorloper van de ontwikkelingen en prestaties van de collectie.

Om de lancering van de “Athlete in Progress” collectie te benadrukken, hebben Off-White en Nike samengewerkt met de Zuid-Afrikaanse hardloopster Caster Semenya. Zij is wereldkampioen op de 800 meter. Vervolgens hebben zij samen een reeks campagnebeelden opgenomen.

Op donderdag 27 juni zullen de 3 colorways van de Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5 verkrijgbaar zijn via nike.nl. Scroll naar beneden voor officiële foto’s van de sneaker. Houd Sneakerjagers in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws!


Zoom Terra Kiger 5

Zoom Terra Kiger 5


Zoom Terra Kiger 5
Zoom Terra Kiger 5
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 10

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 6

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 8

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia