Nike ‘Camo’ pack, Snakeskin en Desert Camo samen in een nieuwe colorway 59

Begin deze maand brachten wij het nieuws naar buiten dat Nike de Air Max 98 een make-over ging geven. Deze make-over bevatte een patroon van Snakeskin en Desert Camo. Nu blijkt dat Nike deze make-over ook heeft toegepast op de Air Force 1 Sage en de M2K Tekno. Op elk model wordt dezelfde colorway toegepast, alleen de outsole heeft bij elk model een andere opvallende kleur gekregen.

De details

Elk model uit het ‘Camo’ pack heeft dus dezelfde colorway op de upper. De colorway bestaat uit een zand kleur met op sommige plaatsen een patroon van Snakeskin en Desert Camo. Als eerste kijken we naar de positie van het Snakeskin patroon op de verschillende modellen. Op de Air Force 1 Sage is dit patroon alleen te vinden op de Swoosh. Op de M2K Tekno is de Swoosh juist vrij van een patroon, maar heeft de mudguard rondom de toebox en het element dat over de hiel loopt deze Snakeskin print. Bij het derde model, de Air Max 98, vind je dit patroon alleen op de mudguard. Het Desert Camo patroon is op de M2K Tekno en Air Max 98 te zien als basis van de upper. Bij de Air Force 1 Sage vind je deze print op het achterste gedeelte van de sneaker.

Het detail dat elke sneaker uit dit pack toch uniek maakt is de kleur van de outsole. Aangezien de upper ondanks de twee prints toch nog een rustige uitstraling heeft, is er gekozen om de outsole juist opvallend te maken. Dit doet Nike door het gebruik van felle kleuren. Zo vind je op de outsole van de Air Force 1 Sage een Volt kleur, bij de M2K Tekno Laser Orange en op de Air Max 98 donker blauw.

Op dit moment zijn de drie sneakers uit het Nike ‘Camo’ pack al verkrijgbaar. De Air Force 1 Sage kost €120,-, de M2K Tekno €110,- en de Air Max 98 €190,-. Bekijk hieronder de foto’s en storelists van de sneakers.


Nike Air Force 1 Sage Low Premium ‘Camo’ | CI2673-101

Nike Air Force 1 Sage Low Premium Camo Damesschoen
Nike Air Force 1 Sage Low Premium Camo Damesschoen
Nike Air Force 1 Sage Low Premium Camo Damesschoen
Nike Air Force 1 Sage Low Premium Camo Damesschoen

Nike M2K Tekno ‘Camo’ | CI9086-100

Nike M2K Tekno Camo Damesschoen
Nike M2K Tekno Camo Damesschoen
Nike M2K Tekno Camo Damesschoen
Nike M2K Tekno Camo Damesschoen

Nike Air Max 98 Premium ‘Camo’ | CI2672-100

Nike Air Max 98 Premium Camo Damesschoen
Nike Air Max 98 Premium Camo Damesschoen
Nike Air Max 98 Premium Camo Damesschoen
Nike Air Max 98 Premium Camo Damesschoen

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 10

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 6

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia