Nike ‘Camo’ pack, Snakeskin en Desert Camo samen in een nieuwe colorway 650

Begin deze maand brachten wij het nieuws naar buiten dat Nike de Air Max 98 een make-over ging geven. Deze make-over bevatte een patroon van Snakeskin en Desert Camo. Nu blijkt dat Nike deze make-over ook heeft toegepast op de Air Force 1 Sage en de M2K Tekno. Op elk model wordt dezelfde colorway toegepast, alleen de outsole heeft bij elk model een andere opvallende kleur gekregen.

De details

Elk model uit het ‘Camo’ pack heeft dus dezelfde colorway op de upper. De colorway bestaat uit een zand kleur met op sommige plaatsen een patroon van Snakeskin en Desert Camo. Als eerste kijken we naar de positie van het Snakeskin patroon op de verschillende modellen. Op de Air Force 1 Sage is dit patroon alleen te vinden op de Swoosh. Op de M2K Tekno is de Swoosh juist vrij van een patroon, maar heeft de mudguard rondom de toebox en het element dat over de hiel loopt deze Snakeskin print. Bij het derde model, de Air Max 98, vind je dit patroon alleen op de mudguard. Het Desert Camo patroon is op de M2K Tekno en Air Max 98 te zien als basis van de upper. Bij de Air Force 1 Sage vind je deze print op het achterste gedeelte van de sneaker.

Het detail dat elke sneaker uit dit pack toch uniek maakt is de kleur van de outsole. Aangezien de upper ondanks de twee prints toch nog een rustige uitstraling heeft, is er gekozen om de outsole juist opvallend te maken. Dit doet Nike door het gebruik van felle kleuren. Zo vind je op de outsole van de Air Force 1 Sage een Volt kleur, bij de M2K Tekno Laser Orange en op de Air Max 98 donker blauw.

Op dit moment zijn de drie sneakers uit het Nike ‘Camo’ pack al verkrijgbaar. De Air Force 1 Sage kost €120,-, de M2K Tekno €110,- en de Air Max 98 €190,-. Bekijk hieronder de foto’s en storelists van de sneakers.


Nike Air Force 1 Sage Low Premium ‘Camo’ | CI2673-101

Nike Air Force 1 Sage Low Premium Camo Damesschoen
Nike Air Force 1 Sage Low Premium Camo Damesschoen
Nike Air Force 1 Sage Low Premium Camo Damesschoen
Nike Air Force 1 Sage Low Premium Camo Damesschoen

Nike WMNS Air Force 1 Sage Low Premium 'Camo'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike M2K Tekno ‘Camo’ | CI9086-100

Nike M2K Tekno Camo Damesschoen
Nike M2K Tekno Camo Damesschoen
Nike M2K Tekno Camo Damesschoen
Nike M2K Tekno Camo Damesschoen

Nike WMNS M2K Tekno 'Camo'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 98 Premium ‘Camo’ | CI2672-100

Nike Air Max 98 Premium Camo Damesschoen
Nike Air Max 98 Premium Camo Damesschoen
Nike Air Max 98 Premium Camo Damesschoen
Nike Air Max 98 Premium Camo Damesschoen

Nike WMNS Air Max 98 Premium 'Camo'

CI2672-100 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article

De Karhu Fusion 2.0 ‘Chocolate Torte’ is nu te scoren voor een mooie prijs 6

Het Fusion 2.0 model van Karhu is een model dat erg in trek is. Zo ook deze ‘Chocolate Torte’ colorway ervan. Deze is nu afgeprijsd bij Baskèts Amsterdam.

In 1916 werd Karhu opgericht door een Fins bedrijf genaamd Ab Sport Artiklar. Sinds 2008 is Karhu Holding B.V. eigenaar van het bedrijf. Het bedrijf staat bekend als verkoper van producten als hardloopschoenen, sportkleding en skiproducten. In het jaar 1996 verscheen de eerste Fusion sneaker van Karhu.

Karhu Fusion 2.0 ‘Chocolate Torte’ | F804081

Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit een mix van suède en waterbestendig leer. Deze keuze van materialen geeft de sneaker een look and feel van de buitenwereld. Op de sneaker zelf is niet zo veel branding te vinden, behalve op de tong, de achterkant en de midsole. Verder beschikt de sneaker ook nog over een heel pull tab die jou helpt de sneaker makkelijker aan te krijgen.

Normaal gesproken kost de sneaker €139,95 maar nu is hij afgeprijsd voor €111,96. Houd goed onze ‘Sneaker Sale Festival’ pagina in de gaten, voor alle steals & deals voor jou!


Karhu Fusion 2.0 Chocolate Torte/ Shadow Gray

F804081 · Nu voor €140,-

Bekijken bij Baskèts
Karhu Fusion 2.0
Karhu Fusion 2.0

De Nike Space Hippie pack dropt 11 juni 9

Enige tijd geleden introduceerde wij de Nike Space Hippie collectie. De pack zou gaan bestaan uit 5 sneakers met een ruimtevaart colorway. Het is een tijdje rustig geweest rondom deze pack maar Nike kon geen beter moment vinden om deze release uit te brnegen dan nu. De Nike Space Hippie pack zal namelijk uitkomen op 11 juni. Gezien de lancering van Dragon Crew zaterdag 30 mei kon je dit 11 juni goed vieren met een van deze 5 sneakers. 

De Nike Space Hippie bestaat uit 4 sneakers. De Nike Space Hippie 01, 02, 03 en 04. Ze zijn allemaal gemaakt van gerecyclede materialen. De gedachte hierachter is als je naar de ruimte gaat dat je daar alles moet doen met dat wat er is. En zo is dat dus ook bij het produceren van deze sneakers gegaan. De sneakers zij gemaakt van dat wat er nog is en in een tweede leven gestopt kan worden. Buiten dat is er bij het maken van de sneakers gekeken naar hoe je het meeste kan maken met het minste materiaal, minste energie en minste koolstof. De sneaker laat de urgentie van de klimaatveranderingen zien en hierbij dus ook het verzinnen van oplossingen om dit tegen te gaan.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van gerecyclede plastic waterflessen, t-shirts en garenresten. Hierbij is het bovenwerk dus voor 90% gerecycled. De zool is gemaakt van fabrieksresten van de Vaporfly 4% en is er zoomX schuim opnieuw in verwerkt. De midsole bestaat voor 15% uit Nike Grind rubber, door de vermindering van het gebruiken van nieuw materialen heb je een lagere CO2-voetafdruk. Doordat de Nike Grind materialen zijn gebruikt ontstaan er te gekke kleuren en texturen voor op de midsole.

De sneakers zullen uitkomen op 11 juni bij Nike.com en mogelijk later bij geselecteerde Nike retailers. Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor updates over deze release.

Nike Space Hippie 03

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Space Hippie 02

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Space Hippie 01

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Space Hippie 04

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Space Hippie 04

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders
Nike Space Hippie
Nike Space Hippie
Nike Space Hippie
Nike Space Hippie
Nike Space Hippie

Scoor 30% korting op de klassieke adidas Originals Superstar 11

Het is de een na laatste dag van het Sneaker Steal Festival en dat betekent nog even genieten van de laatste deals en steals. Vandaag kijken we naar de adidas Superstar die met 30% korting is afgeprijsd bij adidas. De adidas Superstar is nu afgeprijst van €99,95 naar €69,95. Om de 30% korting te claimen gebruik je de code SHOP30 bij het afrekenen.

De meer dan 40 jaar oude sneaker is de laatste paar maanden flink aan het terug komen. De sneaker was in de jaren 80 een echt hip hop icoon geworden, maar is tegenwoordig een echte lifestyle-basic sneaker voor streetwear fans.

Het bovenwerk van de sneaker is geheel gemaakt van wit leer. De toebox heeft de iconische Shell shape, hierom wordt de Superstar ook wel de shell-shoe genoemd. Op de zijkant van de sneaker staan de drie strepen van adidas met daarnaast in het goud “SUPERSTAR”. Op de tong staat het logo in het goud en op de hiel het adidas logo op hiel in het wit. Onder het bovenwerk zit een witte mid- en outsole om de sneaker af te ronden.

De adidas Superstar kan jij nu scoren bij voor maar €69,95. Klik op de knop hieronder om direct de sneaker te shoppen en bekijk onze Sneaker Steal Festival om alle deals en steals te bekijken.


adidas Originals Superstar 'White'

EG4958 · Nu voor €100,-

Bekijken bij adidas
adidas Superstar
adidas Superstar
adidas Superstar
adidas Superstar
Images by adidas