Nike Air Fear Of God // Release Reminder 91

Nike brengt morgen, vrijdag 17 mei, in samenwerking met Fear of God 3 nieuwe colorways uit van de Nike Air Fear of God. Er komen 2 zwarte colorways uit en een beige colorway. Samen releasen zij een ‘Air Fear of God Raid’ model in een zwarte colorway en 2 colorways van de ‘Air Fear of God Moc’. Deze sneaker komt in het zwart en in het beige.

De Nike Air Fear of God Raid is gemaakt in samenwerking met streetwear icoon Jerry Lorenzo van Fear of God. Samen combineren zij de zogenoemde “swag” van luxe streetwear met een design dat is geïnspireerd op de originele Air Raid basketbalschoen uit 1993. Het bovenwerk is gemaakt van leer en textiel. Dit zorgt voor een luxueuze look. Ook geeft het een zacht, weelderig gevoel. Natuurlijk zorgt de Nike Air technologie voor een responsieve demping.

Ook hebben Nike en Fear of God de ‘Air Fear of God Moc’ een make-over gegeven. Het nieuwe design beschikt over een zichtbare Air Unit in de hak. Het bovenwerk is gemaakt van de lichte, maar sterke stof ripstop. De sneaker heeft een rustgevende look en feel. Ook beschikt de sneaker over een verstelbare riem op de middenvoet die ervoor zorgt dat je voet goed op zijn plaats blijft.

Vanaf morgen, vijrdag 17 mei, om 09:00 uur kan je de Nike x Fear of God collectie shoppen via nike.nl. Scroll naar beneden voor foto’s van de colorways. Check ook onze releasekalender om te zien waar je welke sneaker kan shoppen.


Nike Air Fear of God

Nike Air Fear of God

Nike Air Fear of God
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 16

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia