Nieuwe Air Jordan 1 WMNS met mismatch kleuren 51

Air Jordan lijkt zich dit jaar ook vooral op vrouwen te focussen. Na de release van bijvoorbeeld de Aleali May x Air Jordan 6 en de Air Jordan 4 “Hot Punch” komt er een nieuwe Air Jordan 1 exclusief voor dames. Er zijn namelijk foto’s verschenen van een nieuwe Air Jordan 1 WMNS met twee verschillende kleuren.

Twee unieke aspecten

De nieuwe Air Jordan 1 WMNS heeft twee unieke aspecten die we niet vaak zien op een Air Jordan 1. Laten we beginnen met de meest opvallende. Dat zijn namelijk de kleuren van de sneaker. De rechter sneaker heeft een munt/licht groene kleur, terwijl de linker sneaker een nude/roze kleur heeft. Wel heeft zowel de linker als rechter schoen zwarte details. Zo is de Swoosh zwart gekleurd net zoals het Air Jordan wings logo. Ook de outsole van beide sneakers is zwart gekleurd. De veters zijn ook zwart. De Nike branding op de tong is echter in dezelfde kleur als de kleur op het bovenwerk.

Het tweede aspect dat de sneaker uniek maakt is het materiaal. Het leer is namelijk geperforeerd en heeft hele kleine gaatjes in het bovenwerk. Wanneer je het bekijkt vanaf een afstand valt het niet tot nauwelijks op. Maar wanneer je de sneaker eens beter gaat bekijken zie je de kleine gaatjes op het bovenwerk.

De releasedatum

Over de releasedatum van de sneaker is nog niks bekend. Maar we hopen natuurlijk dat het niet te lang zal duren tot dat deze geweldige Air Jordan 1 WMNS uitkomt. Voor nu zullen we het nog moeten doen met de foto’s. Bekijk ze hieronder en laat ons weten wat je van de sneakers vindt.

Air Jordan 1 WMNS
Air Jordan 1 WMNS
Air Jordan 1 WMNS
Images by wavegod_thelegend

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 17

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia