adidas x Raf Simons RS Ozweego releasen 23 mei 51

Een tijdje geleden kregen we al een preview van de RS Ozweego van de samenwerking tussen adidas en Raf Simons. Nu zijn er officiële foto’s naar buiten gekomen van de 6 colorways.

Raf Simons is een Belgische modeontwerper die in 1968 werd geboren. In 1995 bracht hij zijn eerste modelijn uit onder de naam Raf Simons. Deze modelijn was eerst alleen voor mannen en kenmerkte zich door smalle, recht designs. Geïnspireerd door punk en gothic. Simons bracht de jeugdcultuur van toen naar de catwalk. Ook de ontwerpen die volgde werden geïnspireerd door de jeugd. Zijn ontwerpen werden op de catwalk gedragen door niet-professionele modellen die op straat werden gerekruteerd. Door het grote succes voelde Raf Simons zich gevangen in zijn vrijheid en zette hij in het jaar 2000 zijn kledinglijn stop. In 2001 pakte hij de draad weer op en ging hij door met kleding ontwerpen. In 2013 bracht adidas samen met Raf Simons voor het eerst een samenwerking uit. Dit ging om het Ozweego model.

Nu komen er weer 6 nieuwe opvallende colorways van de RS Ozweego. Elke colorway beschikt over een metallic zilveren laag. De sneaker komt in de kleuren roze, rood, zwart, blauw, grijs en crème. De outsole heeft een witte of zwarte kleur.

Op 23 mei zullen de 6 colorways van de adidas x Raf Simons RS Ozweego verkrijgbaar zijn via adidas.nl voor €350,-. Blijf Sneakerjagers in de gaten houden, zodat je op de hoogte blijft van het laatste sneakernieuws. Scroll naar beneden voor foto’s van de 6 verschillende colorways.Raf Simons RS Ozweego

Raf Simons RS Ozweego


Raf Simons RS Ozweego

Raf Simons RS Ozweego
Images by adidas

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 12

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia