Nike Air Max 720 ‘Laser Fuchsia’ komt binnenkort uit

Nike released binnenkort een nieuwe colorway van de Air Max 720 genaamd de Air Max 720 ‘Laser Fuchsia’. De zomerse colorway beschikt over een gradient van de kleuren roze en blauw.

De creative director Dylan Raasch en ontwerper Jesi Small kregen de opdracht om de Air tech van Nike naar een hoger niveau te tillen. De Air Max 720 was het resultaat. Het model beschikt over een futuristische look en is vernoemd naar de hoogste Air unit tot nu toe. De Air Unit is 360 graden zichtbaar, zowel horizontaal als verticaal en daar komt ook de naam vandaan, 720. De sneaker is enorm comfortabel en heeft een mooie, minimalistische look.

De details

De Nike Air Max 720 ‘Laser Fuchsia’ heeft wel wat weg van de Air Max 720 ‘Pink Sea’. Alleen beschikt deze over een gradient die van blauw naar fel roze loopt. Aan de voorkant begint de sneaker blauw en eindigt de sneaker roze. De zool is transparant en heeft geen kleur. De pull tab en de Swoosh hebben een gouden kleur. Ook beschikt de sneaker over witte veters.

Wanneer deze sneaker in Europa uitkomt is nog niet bekend, maar wij verwachten dat die binnenkort verkrijgbaar zal zijn via nike.nl. Houd onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende releases.


720 'Laser Fuchsia'
720 'Laser Fuchsia'
Images by Nike

Nike Air Max 720 'Teal Tin'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article