Nike Air Max 720 ‘Laser Fuchsia’ komt binnenkort uit 36

Nike released binnenkort een nieuwe colorway van de Air Max 720 genaamd de Air Max 720 ‘Laser Fuchsia’. De zomerse colorway beschikt over een gradient van de kleuren roze en blauw.

De creative director Dylan Raasch en ontwerper Jesi Small kregen de opdracht om de Air tech van Nike naar een hoger niveau te tillen. De Air Max 720 was het resultaat. Het model beschikt over een futuristische look en is vernoemd naar de hoogste Air unit tot nu toe. De Air Unit is 360 graden zichtbaar, zowel horizontaal als verticaal en daar komt ook de naam vandaan, 720. De sneaker is enorm comfortabel en heeft een mooie, minimalistische look.

De details

De Nike Air Max 720 ‘Laser Fuchsia’ heeft wel wat weg van de Air Max 720 ‘Pink Sea’. Alleen beschikt deze over een gradient die van blauw naar fel roze loopt. Aan de voorkant begint de sneaker blauw en eindigt de sneaker roze. De zool is transparant en heeft geen kleur. De pull tab en de Swoosh hebben een gouden kleur. Ook beschikt de sneaker over witte veters.

Wanneer deze sneaker in Europa uitkomt is nog niet bekend, maar wij verwachten dat die binnenkort verkrijgbaar zal zijn via nike.nl. Houd onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende releases.


720 'Laser Fuchsia'
720 'Laser Fuchsia'
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 19

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia