Nike Air Force 1 ‘Ivory Snake’ maakt eindelijk een comeback 163

Het is alweer 23 jaar geleden dat de Nike Air Force 1 ‘Ivory Snake’ uitkwam. Deze release vond namelijk plaats in het jaar 1996. Na lang wachten maakt deze sneaker eindelijk haar comeback. Wij kunnen niet wachten tot woensdag 22 mei, want dat is de dag dat de Retro Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’ zal releasen.

In 1996 werd deze Air Force 1 voor het eerst gereleased. Deze release vond echter alleen plaats in Azië en slechts een paar sneakers hebben het 23 jaar geleden gered om Europa te bereiken. Nu komt er woensdag 22 mei dus eindelijk ook een release voor Europa.

De details

De sneaker heeft een vrij rustige uitstraling. Je vindt natuurlijk de Snakeskin print op de sneaker in een Ivory kleur, maar de rest van de sneaker is wit. De gehele upper, op de Swoosh en het element op de hiel na, is gemaakt van wit premium leer. De elementen die hier dus buiten vallen hebben uiteraard het Snakeskin patroon gekregen. Door de witte achtergrond trekt deze dierenprint wel direct de aandacht van voorbijgangers. Om de aandacht ook zo veel mogelijk op deze Snakeskin details te houden, is de upper geplaatst op een clean witte mid- en outsole en heeft deze sneaker witte veters. Alleen het label op de tong is zwart van kleur met witte belettering en de Nike branding is zwart gekleurd.

Woensdag 22 mei wordt de Retro Nike Air Force 1 Premium QS ‘Ivory Snake’ gereleased voor een prijs van €130,-. Bekijk hieronder de foto’s en houd de releasekalender in de gaten om te weten waar deze sneakers uit zullen komen.


Nike - Air Force 1 Low PRM QS Ivory Snake - AO1635-100
Nike - Air Force 1 Low PRM QS Ivory Snake - AO1635-100
Nike - Air Force 1 Low PRM QS Ivory Snake - AO1635-100
Images by: 43einhalb

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 12

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia