Nieuwe foto’s van de Air Jordan 14 x Supreme 48

Eerder konden we zien hoe de witte versie van de Air Jordan 14 x Supreme er uit zal komen te zien. Toen was er nog weinig bekend over de tweede colorway van de Air Jordan 14. Nu zijn er foto’s verschenen van de tweede colorway van de samenwerking tussen Supreme en Air Jordan.

Ben je benieuwd naar de witte colorway van de sneaker? Check dan hier de blog over deze colorway.

Royal blue en zwart

De tweede sneaker van de nieuwste samenwerking tussen Air Jordan en Supreme zal komen in een colorway van zwart en blauw. Het grootste deel van het bovenwerk zal zwart gekleurd zijn. Vooral de details zullen de Royal blue kleur hebben. Bekijk bijvoorbeeld de mudguard die op een aantal plekken blauw is. Daarnaast heeft een paneel op de hak dezelfde kleur blauw gekregen.

Verder zien we dat het Jumpman logo op de zijkant van de Air Jordan 14 ook blauw gekleurd zal zijn. Ook kunnen we zien dat er Supreme branding onder het Jumpman logo zit. Dit was nog niet te zien op de witte colorway van de Air Jordan 14

Voor de rest is deze colorway identiek aan de rood/witte versie van de Air Jordan 14. Natuurlijk zijn de zilveren studs ook op de blauwe colorway te vinden. Daarnaast zal de Supreme branding, onder het logo, ook boven op de tong te vinden zijn.

Nog geen release datum

De Air Jordan 14 x Supreme heeft helaas nog geen release datum. Gelukkig hebben we met deze nieuwe foto’s een beter beeld van de sneakers. Bekijk de foto’s hieronder en laat weten welke colorway jij het mooist vind.

Air Jordan 14 x Supreme
Air Jordan 14 x Supreme
Images by zsneakerheadz
Image by julio_morales022

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 19

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia