Karhu ‘Land of Midnight Sun’ Pack 100

De sneakers van Karhu zijn de laatste tijd niet meer weg te denken uit het straatbeeld en worden steeds populairder. De Karhu ‘Land of Midnight Sun’ brengt drie nieuwe colorways met zich mee, eén voor de Karhu Fusion 2.0, de tweede voor de Karhu Aria en de laatste voor de Karhu Sunchron Classic.

De details

De drie nieuwe colorways die uit gaan komen zijn Grey/Oranje, Beige/Blue en White/Grey. De Grey/Oranje colorway wordt toegevoegd aan de Karhu Fusion 2.0. De Fusion 2.0 heeft een mesh base met daar overheen een suède overlay van grijs en beige. Een rode kleur bevindt zich rondom de hak en wreef met een blauwe case. De upper van de Fusion 2.0 zit bovenop een witte midsole met gum outsole.

Karhu 'Land of Midnight Sun'
Karhu 'Land of Midnight Sun'
Images by: Karhu

De Beige/Blue colorway wordt toegevoegd op de Karhu Aria. De upper is volledig gemaakt van suède en heeft een kleurencombinatie van beige op de mudguard, blauw op de midfoot, donker blauw achterop de hiel en rondom de enkel is het rood gekleurd. De upper zit bovenop een witte midsole met daaronder een outsole met de kleurencombinatie van gum, blauw en beige.

Karhu 'Land of Midnight Sun'
Karhu 'Land of Midnight Sun' pack
Images by: Karhu

Als laatste hebben we de White/Grey colorway die wordt toegevoegd op de Karhu Synchron. De Karhu Synchron bevat een mesh base met een suède overlay. De witte kleur heeft de overhand op de sneaker met een grijs accent op de hiel en rood op de midfoot. De upper zit hierbij op een witte midsole en een licht blauw/groene outsole.

Karhu 'Land of Midnight Sun' pack
Karhu 'Land of Midnight Sun' pack
Images by: Karhu

De Karhu ‘Land of Midnight Sun’ pack komt uit op vrijdag 17 mei bij 43Einhalb met de Fusion voor €135,- en de Aria en Synchron voor €130,-. Voor meer releases houd je onze releasekalender in de gaten!


Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 12

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia