HBX x ASICS GEL- KAYANO 5 OG 48

Eén maand geleden kregen wij de eerste leak van de samenwerking tussen HBX en ASICS. Nu hebben we een officiële releasedatum gekregen van de HBX x ASICS GEL- KAYANO 5 OG.

De details

De samenwerking vind plaats op het OG GEL- KAYANO 5 model en HBX heeft hier aspecten van Internet Explorer en Sci-Fi films uit de jaren 90 aan toegevoegd. De sneaker heeft een overall witte toon, blauwe mesh underlay en groene patches op de hiel. De strepen van ASICS, die zich op het middenstuk van de sneaker bevinden, zijn doorzichtig gemaakt en geeft zo een futuristische look aan de sneaker. De upper van de sneaker zit bovenop een crème chunky midsole en maakt de sneaker zo helemaal af.

De HBX x ASICS GEL- KAYANO 5 OG komt uit op dinsdag 28 mei voor ongeveer €180,- op HBX.com. HBX houdt ook een raffle die loopt tot en met donderdag 30 mei, dus wil jij meer kans hebben om een paartje kopen van deze sneaker is het zeker de moeite waard om mee te doen!

Check hier de HBX x ASICS GEL-KAYANO 5 OG Experience, met film en 3d foto’s en hieronder de afbeeldingen.


HBX x ASICS GEL- KAYANO 5 OG
HBX x ASICS GEL- KAYANO 5 OG
HBX x ASICS GEL- KAYANO 5 OG
HBX x ASICS GEL- KAYANO 5 OG
HBX x ASICS GEL- KAYANO 5 OG
Images by HBX

Previous ArticleNext Article

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 2

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 7

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia

adidas komt met een ‘Home of Classics’ pack 9

Adidas Originals bestaat vijftig jaar en om dat te vieren heeft het bedrijf tien van de meest iconische silhouetten uitgekozen om een update te geven. Deze tien silhouetten vormen samen het nieuwe ‘Home Of Classics’ pack. Volgens adidas wordt een klassieker gevormd door de ervaringen die je eraan beleeft.

De details

De sneakers die ze gebruikt hebben zijn: de Superstar, Continental, A.R. Trainer, Supercourt, Stan Smith, SC Premiere, Torsion Comp, Supercourt RX, Nizza RF HI en de Rivalry Low. Heel veel wordt er niet veranderd aan de sneakers. De colorways zijn allemaal eigenlijk hetzelfde. De upper van de sneaker heeft een witte kleur en de zool is Sail van kleur.

De gehele collectie komt op zaterdag 1 juni uit en de sneakers zullen stuk voor stuk een andere prijs hebben. Kan jij niet wachten op de legendarische klassiekers en ben je benieuwd waar en voor hoeveel je ze kan bemachtigen? Scrol dan naar beneden voor meer informatie. Bekijk daarnaast ook onze releasekalender voor andere fantastische paartjes.Images by: adidas