adidas ZX 4000 4D ‘Onix’ 89

adidas komt na het succes van de adidas ZX 4000 4D weer met een nieuwe variant. Dit keer is het de ‘Onix’. De bekende elementen van het origineel zijn weer zichtbaar, maar dit keer wel met een compleet andere twist. De adidas ZX 4000 4D ‘Onix’ zal op zaterdag 25 mei gereleased worden.

2019 begon met een grote nieuwe onthulling. Op 9 februari kwam adidas met het gloednieuwe adidas ZX 4000 4D model. Dit was een opmerkelijke sneaker voor veel mensen. Dit kwam voornamelijk door de nieuwe technologie die gebruikt werd. Er zijn verschillende oude en nieuwe elementen samengevoegd voor een totaal nieuw ontwerp. Ook een nieuw onderdeel is de zool. Deze is namelijk uitgevoerd in een 4D effect. De zool is gemaakt in meerdere lagen die in elkaar overlopen. Door de opvallende kleur in de zool is de sneaker zeker een bijzondere release geweest. Ook dit keer is de bekende zool weer aanwezig, maar toch heeft de nieuwe ‘Onix’ andere details.

De details

De gloednieuwe adidas ZX 4000 4D ‘Onix’ is qua model exact hetzelfde als het origineel. Toch heeft het wel een compleet andere twist gekregen. Dit komt voornamelijk door de kleuren. De basis van de sneaker is zwart met op de upper verschillende blauwtinten uitgewerkt op suède. De tong heeft een opvallende rode kleur waardoor dit enorm opvallend is. De zool is exact hetzelfde als het oude model. Deze heeft een mint tint. Door de combinatie van het donkere met de zool is dit een kenmerkend onderdeel van de sneaker geworden. Toch is het nieuwe model wat minder opvallend, en gemaakt voor mensen die er iets subtieler bij willen lopen. De releasedatum van de adidas ZX 4000 4D ‘Onix’ is op zaterdag 25 mei.

Wil je op de hoogte blijven van deze release? Check dan de releasekalender.


adidas ZX 4000 4D 'Onix'
adidas ZX 4000 4D 'Onix'
adidas ZX 4000 4D 'Onix'
Images by 43einhalb

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 6

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 6

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 8

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia