Vans Old Skool en Sk8-Hi komen in een schaakbord patroon 47

Vans komt dit keer wel met een hele bijzondere uitwerking van de Old Skool en Sk8-Hi. De uitwerking van het patroon is geïnspireerd op een schaakbord. Dit is in verschillende formaten afgebeeld op de sneakers. Beide sneakers zijn vanaf nu verkrijgbaar via de Vans webstore.

Tegenwoordig zie je ze overal. De Vans Old Skool en Sk8-Hi lijken nooit te verouderen. De afgelopen jaren is de sneaker in veel verschillende colorways uitgebracht. In de zomer waren de modellen vooral te zien in een combinatie van zwart met wit. Deze waren perfect te combineren met verschillende outfits. Vans heeft niet stil gezeten en is daar op verder gaan borduren met als resultaat deze twee nieuwe varianten.

De details

Dit keer is er weer gebruikgemaakt van wit en zwart, maar in een bijzonder patroon. Beide modellen hebben een schaakbord patroon. Dit is in verschillende formaten uitgewerkt. Op de upper is het formaat het grootst. Op de toebox en de midsole is het net iets kleiner. Dit patroon is het kleinst op de welbekende lijn aan de zijkant van de sneaker, en de lijn net boven de midsole. Door het effect van de verschillende formaten valt de sneaker enorm op. Het Vans logo op de tong maakt het ontwerp volledig af. Beide modellen zijn vanaf nu verkrijgbaar via de Amerikaanse website van Vans. Voor Nederland is er helaas nog niks bekend.


Vans Old Skool ‘All Over Checkerboard’

Vans Old Skool en Sk8-Hi
Vans Old Skool en Sk8-Hi

Vans Sk8-Hi ‘All Over Checkerboard’

Vans Old Skool en Sk8-Hi
Vans Old Skool en Sk8-Hi
Images by Vans

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 17

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia