Puma x Diamond Supply co. komen met een nieuwe samenwerking 95

Puma gaat de laatste tijd lekker met veel verschillende collabs. Nu bundelen Puma en Diamond Supply co. hun krachten met deze nieuwe samenwerking. Het is echter niet de eerste keer dat Puma en Diamond Supply co. samenwerken. Afgelopen jaar kwamen deze twee namelijk ook met een collab. De nieuwe Puma x Diamond Supply co. collab bevat de sneakermodellen Puma Cali-0 en Puma Suede. Ook zie je de Puma Leadcat Sandal terug.

Puma Cali-0

De eerste sneaker van deze samenwerking is de Puma Cali-0. Dit is een typische sneaker voor het mooie zomer weer dat eraan zit te komen. Met een clean witte upper en een aantal Teal gekleurde details is dit een interessante colorway. Het Teal vind je op de buitenste zijkant van de sneaker net onder het lacing systeem, in het label op de tong en als extra rand op de tong en hiel. Deze lichte, frisse colorway is geplaatst op een licht doorzichtige mid- en outsole en maakt de look helemaal af. Een leuk detail op deze sneaker is de uitgesneden diamant op de hiel die natuurlijk verwijst naar de samenwerking. Deze Diamond Supply co. branding vind je ook terug op het label op de tong en naast de Puma branding aan de zijkant van de upper.


Puma Suede

De andere sneaker die voort is gekomen uit de samenwerking tussen Puma en Diamond Supply co. is de Puma suede. Ook op deze sneaker is de kleur Teal terug te vinden. Hier heeft deze kleur echter de overhand aangezien het op de gehele upper te zien is. Deze kleurrijke upper is geplaatst op een witte zool zodat de sneaker qua kleurgebruik net wat rustiger wordt. Op dit model vind je dezelfde Puma en Diamond Supply co. branding als op de Puma Cali-0.


Puma Leadcat Sandal

Naast de twee sneakermodellen zijn er ook nog slippers opgenomen binnen deze samenwerking. Deze slippers lijken erg op de Puma Suede qua kleurgebruik. Bovenop de band staat een driehoek met daarin de branding van zowel Diamond Supply co. als die van Puma. De zool van de slipper heeft, in tegenstelling tot de zolen van de sneakers, een Teal kleur.


De sneakers en slippers van de Puma x Diamond Supply co. collab zullen releasen op zaterdag 18 mei. Voor verdere informatie over deze of andere releases houd je onze releasekalender in de gaten.


Uitgelichte afbeelding: @puma.aus


Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 14

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia