Patta x Air Jordan 7 release reminder

Opnieuw zijn er officiële foto’s naar buiten gebracht van de samenwerking tussen Patta x Jordan. Naast de sneaker komt er ook nog een t-shirt, shorts, track suit, en een boonie hat uit.

Dit is de eerste keer voor Jordan dat zij een samenwerking zijn aangegaan met een Europees merk. Samen hebben zij de Air Jordan 7 een make-over gegeven. Naast een sneaker, hebben de twee ook een bijpassend track suit, shorts, t-shirt en boonie hat ontworpen. Over de zool van de sneaker zie je meerdere keren het logo van Patta voorbij komen in een bruine kleur. Dit wordt goed gematcht met de roze, rode en bruine kleuren over de sneaker. De upper beschikt over een roze kleur met hier overheen bruine lagen.

Op verschillende items is het “TEAM PATTA” logo zichtbaar. Het is mogelijk om zaterdag 18 mei de samenwerking tussen Patta x Jordan te shoppen in de winkels van Patta in Amsterdam en London. Ook is het mogelijk om de collectie via patta.nl te bestellen. Een algemene release zal plaatsvinden op zaterdag 15 juni via nike.com. Bekijk de sneaker in onze releasekalender om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws. Vergeet ook niet om naar beneden te scrollen voor gedetailleerde foto’s van de sneaker.

Patta X Air Jordan 7 OG SP - SNKRS DAY Exclusive Access

AT3375-200 · Prijs vanaf €240,-

Naar alle aanbieders

Patta x Jordan
Patta x Jordan
Patta x Jordan
Images by: Jordan


Previous ArticleNext Article