Nike “Unité Totale” collectie is vanaf donderdag 16 mei verkrijgbaar 127

Nike heeft via officiële kanalen laten weten dat op donderdag 16 mei de “Unité Totale” collectie uitkomt.

De collectie beschikt over 11 exclusieve dames sneakers. Ter ere van het WK voetbal voor vrouwen is deze collectie ontworpen in een Franse stijl. Er wordt leven in de collectie geblazen door middel van prints op de sneakers. In totaal bevat de collectie 11 verschillende sneakermodellen, zoals de Air Max 98, Air Max Plus, React Element 55, Air Max 720, Air Max 270, Air Max Dia, VaporMax 2019, Zoom 2K, Epic React FK2 en de Air Jordan 1. Ook komen er 2 paar badslippers uit die bij de collectie horen.

Nike’s “Unité Totale” collectie komt in twee verschillende kleuren, wit en blauw. In de sneakers zie je vele details terug die ook worden gebruikt voor het tenue van het Franse dames voetbalteam. Net als op het tenue staat er op elke sneaker “Nos Differences Nous Unissent”. Dit is een sterke herinnering aan de verbindende kracht van diversiteit.

De Nike “Unité Totale” collectie zal op donderdag 16 mei verkrijgbaar zijn via nike.com. Scroll naar beneden om duidelijke foto’s te bekijken van de sneakers die zullen uitkomen. Houd Sneakerjagers in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.

Nike Unité Totale collectieNike Unité Totale collectieNike Unité Totale collectie

Nike Unité Totale collectie
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 12

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia