adidas TERREX x White Mountaineering collectie 55

Na een langdurige samenwerking tussen adidas TERREX x White Mountaineering worden de ontwikkelingen eindelijk zichtbaar. Er is een sneaker en kleding collectie onderweg die op vrijdag 17 mei zal uitkomen bij adidas.

Het nieuwe aanbod van de twee merken zal in dezelfde thema’s worden uitgewerkt. De kleding en sneakers zullen sportgericht zijn. De gehele collectie is ontwikkeld voor sport en voornamelijk op loopsporten. De materialen die zijn gebruikt, zijn ook gemaakt voor de sport. De collectie bestaat uit de sneakers Terrex Speed ​​LD en de Agravic Boa. Deze zijn ontworpen met focus en stabiliteit. De kleding van deze collectie is ook exact aangepast op de sneakers. De kleuren komen overeen maar ook de flexibiliteit.

De details

Beide modellen verschillen wel van elkaar. Zo is de Terrex Speed ​​LD in een heel ander jasje gestoken dan de Agravic Boa. De Terrex Speed LD is een sneaker waar verschillende kleuren in gebruikt zijn. Zo zie je de bekende Three Stripes in het rood met daarboven het bekende adidas TERREX logo. Op de rand van de toebox zie je een teal kleur die overloopt in een blauwe kleur. De blauwe kleur trekt zich door naar de veteroogjes en naar het label aan de tong.
De Agravic Boa heeft een compleet ander uiterlijk. Toch heeft deze sneaker iets weg van de Speed LD. De blauwe kleur is verwerkt op een zwarte basis. Dit is aanwezig op de hak en loopt subtiel door richting de toebox. Door de kleur past het precies bij de kleding van de collectie. De complete collectie zal uitkomen op vrijdag 17 mei.

Wil je op de hoogte blijven van andere releases? Check dan de releasekalender.


adidas TERREX Speed LD

adidas TERREX Speed LD
adidas TERREX x White Mountaineering
adidas TERREX Speed LD
adidas TERREX x White Mountaineering

adidas TERREX Agravic Boa

adidas TERREX Agravic Boa
adidas TERREX Agravic Boa
adidas TERREX x White Mountaineering
Images by adidas

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 12

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia