Release reminder: Nike x sacai LDWaffle 734

Na een aantal keer uitstellen is het wachten dan eindelijk voorbij, de langverwachte Nike sacai LDWaffle komt deze donderdag, 16 mei, uit in twee verschillende colorways!

De sacai x Nike LDWaffle is een erg bijzondere sneaker om te zien. Het bijzondere aan de sneaker is dat alles er dubbel op is gezet. Zo zijn de mudguard, Swoosh, midsole en zelfs de veters dubbel aanwezig op deze sneaker. De twee colorways die gaan uitkomen zijn blauw/rood/geel en groen/geel/oranje.

De Nike x sacai LDWaffle released deze donderdag, 16 mei, op de Nike SNKRS app en bij vele andere Nike retailers voor €160,-. Check hieronder de gehele storelist en afbeeldingen van deze bijzondere sneakers. Houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen!


Nike.com
BSTN
Antonioli
Sneakersnstuff
Solebox
Footpatrol
Nike SNKRS
Slam Jam
Sacai Tokyo
Bodega
A Ma Maniére 
Shoe Gallery 
Shinzo Paris 
Notre
One Block Down
Citadium

Maxfield LA
Sneaker Politics 
Hirshleifers
Joyce
KITH
Antonia
HAVEN
Juice
Lust
Starcow
KM20
UNDEFEATED
Naked
Selfridges
Social Status
Tsum Moscow

Sacai X Nike LDWaffle 'Varsity Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike x sacai LDWaffle

Sacai X Nike LDWaffle 'Green'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike x sacai LDWaffle

Previous ArticleNext Article

Er komt een Nike Air Force 1 x Drew League sneaker 7

De Nike Air Force 1 bestaat al een tijdje en is niet weg te denken uit onze schoenencollectie. Nike komt binnenkort met een nieuwe samenwerking met de Drew League. Deze sneaker is een eerbetoon aan de basketbalcompetitie.

De Drew League is een basketbalcompetitie die is opgericht in 1973 door Alvin Wills. De Drew League begon met 6 teams Het doel van deze competitie was om jonge mensen te helpen bij betekenisvolle relaties op te bouwen op het veld die zouden overlopen naar de buurt. De competitie is opgestart met 6 teams en is uitgegroeid tot 28 teams. De Nike Air Force 1 is uitgebracht in 1982 en begon als een basketbalschoen. Een top combinatie dus voor een samenwerking!

Nike Air Force 1 Drew League | Closer Look

De sneaker zal zijn eigen klassieke colorway behouden, namelijk wit. De sneaker is gemaakt van stevig leer met textiel in de binnenkant. Dit textiel zorgt ervoor dat de sneaker lekker loopt en aantrekkelijk is om te dragen. Nu hoor ik je denken, welk stukje van de Drew League is eraan toegevoegd? Nou, het design wordt afgemaakt met ‘Drew League’ op de zijkant en achterkant van de schoen en op het branding logo op de tong. Het medaillon dat zit bevestigd aan de neus van de schoen is wit gemaakt in plaats van zilver.

Wanneer deze sneaker uitgebracht zal worden is nog niet bekend. Ook de prijs en of de sneaker in Europa uitgebracht gaat worden is nog onduidelijk. Houd onze releasekalender in de gaten voor meer informatie over alle sneaker releases. Check hier beneden de afbeeldingen van de sneaker!

Air Force x Drew League
Air Force x Drew League
Air Force x Drew League

Sean Wotherspoon dropt sneak peek van samenwerking met adidas 6

Inmiddels kennen we Sean Wotherspoon allemaal wel. Een echte sneakerbaas. Hij heeft meerdere samenwerkingen gedaan, waaronder de famous Nike Air Max 1/97 die op 24 maart 2017 uitkwam. Op Sean zijn Instagram heeft hij ons een kleine speak peak gegeven van de nieuwe duurzame Sean Wotherspoon adidas sneakers waar hij op het moment mee bezig is.

Sean the sneakerhead

Sean is een Amerikaanse designer en heeft zijn doorbraak gemaakt met de kleurrijke Nike Air Max 1/97. Het is al een behoorlijke tijd geleden dat Sean de Nike’s had uitgebracht. Hij is heel erg druk geweest met kleding, maar toch kon hij zijn passie voor sneakers niet laten liggen. Zijn ambitie voor het milieu en duurzaamheid is ook een kenmerk van de sneakerhead. En dat zie je terug in zijn allereerste samenwerking met adidas.

Sean Wotherspoon x Adidas ‘Superearth’

Sean zette gisteravond een post op zijn Instagram, daar zag je een zooltje waar “SUPEREARTH” op stond. Wat super toepasselijk is, omdat het is bevestigd door Sean zelf dat de sneaker 100% gerecycled is. De veters zouden van papier zijn gemaakt, de inlegzolen van kurk en een vulling van composiet. Hij had al eerder een post geplaatst die hij er maar één minuutje op had gezet, daar zag je een speelse handgetekende logo. Het echte ‘SW’ bloemenlogo. Hij vertelde dat de sneaker hetzelfde printje zou krijgen als wat op de verwijderde post stond. Als je iets naar beneden scrolt, zie je beide foto’s die Sean op Instagram heeft gezet. Die post dat hij verwijderde, en die hij gisteravond had geplaatst.

Release info

Er is nog geen verdere informatie bekend over de sneaker, houd daarom onze site en releasekalender in de gaten. Je zou Sean zijn insta ook in de gaten kunnen houden, voordat je het weet post hij meer informatie. Ook voor andere sneakers en releases, kan je bij ons terecht!De Air Jordan 1 Low komt ook in de ‘Pink Quarter’ colorway 115

Beluister dit artikel hierboven.

De Air Jordan 1 Low krijgt weer een nieuwe colorway, de ‘Pink Quartz’. Enkele weken geleden werd er al geschreven over de Air Jordan 1 Mid GS ‘Pink’, dit is dezelfde colorway die nu het lage variant ook zal ontvangen. Er zijn al verschillende colorways verschenen op de Air Jordan 1 Low, waarbij deze te gekke colorway nu toegevoegd kan worden. Deze Air Jordan 1 Low ‘Pink Quartz’ zijn speciaal voor dames en naar verwachting worden de sneakers snel gedropt!

Jordan Brand van Nike staat natuurlijk bekend om de te gekke sneakers die zij hebben. Zij hebben niet alleen te gekke sneakers maar ook een groot aanbod kleding. Er zijn veel modellen en colorways van Jordan. Daarnaast worden de Air Jordan modellen vaak gebruikt voor samenwerkingen, bijvoorbeeld met Off-White en Travis Scott. Een van de bekendste modellen op dit moment is de Air Jordan 1, die is beschikbaar in een low, mid en high model.

Air Jordan 1 Low ‘Pink Quartz’ | Closer Look

De naam zegt het al, de Air Jordan 1 Low ‘Pink Quartz’ heeft een roze met zwarte make-over gekregen. De toebox is roze gekleurd, net als de zool. Het middenstuk van de sneaker is ook roze van kleur. Verder bestaan de lace panels en de mudguards uit zwartleer, net als de heel van de sneaker. Op de heel zijn nog enkele roze en witte details te zien. De branding op de heel en de tong zijn wit gekleurd, net als de lederen Swoosh.

Een exacte releasedatum is er nog niet. De Air Jordan 1 Low ‘Pink Quartz’ zal in ieder geval verkrijgbaar zijn bij Nike en 43Einhalb. Voor €75,- kun jij dit geweldige paartje scoren! Houd de releasekalender in de gaten en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!


Air Jordan 1 Low GS 'Pink Quartz'

Verwacht in 2020

Bekijken bij Nike
Images by: Nike