Pantone x Puma Nova collab is perfect voor de zomerperiode 70

Puma is een samenwerking aangegaan met Pantone. Deze samenwerking vindt plaats op het Puma Nova model. Dit is een iconisch jaren 90 model dat is gecreëerd voor hardlopers. Dit jaar heeft het jaren 90 model al verschillende make-overs gehad. De Puma Nova krijgt met deze samenwerking twee nieuwe colorways.

Binnen het bedrijf Pantone vind je het Pantone Color Institute. Dit onderdeel van Pantone laat de beste kleuren zien per seizoen op de runways en de wereldwijde trends. Ook geven zij andere bedrijven advies over het gebruik van verschillende kleuren voor een product en/of het ontwikkelen van merkidentiteit. Verder komt het Pantone Color Institute met een doordacht selectieproces aan de hand van vele trendanalyses waar de kleur van het jaar uit voortkomt. Deze trendanalyses worden op veel verschillende gebieden gemaakt. Denk aan nieuwe films, kunstcollecties, nieuwe artiesten, mode, populaire reisbestemmingen, maar ook nieuwe levensstijlen en sociaal-economische omstandigheden. Nieuwe invloeden kunnen ook voortvloeien uit nieuwe technologieën, materialen en texturen.

De details

De colorways van de Pantone x Puma Nova zijn geïnspireerd op de kleur van het jaar in 2019, dit is de kleur ‘Living Coral’. Deze levendige maar toch zachte kleur is op de eerste colorway volledig op de upper te vinden. De enige plekken op de upper waar deze kleur is verwisseld voor wit is het label op de tong en het Puma logo op de hiel. Verder vind je de witte kleur op de mid- en outsole. Achterop de midsole loopt er een simpele streep in het ‘Living Coral’.

PUMA x PANTONE Nova sportschoenen voor dames in Living Coral-Puma White

Op de tweede colorway is wit de hoofdkleur. Alleen de tong, de veters en het element op de hiel zijn op deze sneaker gekleurd in het ‘Living Coral’. De rest is dus allemaal clean wit. Door deze combinatie zijn de sneakers niet al te opvallend maar nog altijd perfect voor de zomer.

PUMA x PANTONE Nova 2 sportschoenen voor dames in Puma White-Living Coral

Wil jij deze zomer met een paar nieuwe sneakers rondlopen die perfect zijn ingespeeld op dé kleur van het jaar? Dan zijn deze twee colorways van de Pantone x Puma Nova echt wat voor jou. De sneakers zijn op dit moment al verkrijgbaar via Puma.nl voor een prijs van €110,-.


Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 16

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia