Calico Jack Venlo – Nieuwe partner bij Sneakerjagers! 137

Calico Jack, dé sneaker- en streetwear winkel uit het zuidoosten van ons kleine kikkerlandje. Deze schitterende winkel heeft de perfecte mix tussen sneakers en streetwear in huis. Vanaf vandaag is deze collectie ook verkrijgbaar via Sneakerjagers!

Calico Jack

In een wereld vol fast- en hypefashion vergeten we soms de essentie van kleding en sneakers. De twee oprichters, Erik en Rolph zien deze groei in snelheid als geen ander. Hun doel is daarom om via Calico Jack geen kwantiteit maar kwaliteit aan te bieden. De beste pieces van top tier brands in kleine getalen.

De relatief jonge winkel opende zijn deuren in 2012 voor het eerst maar is qua doelstelling niet veranderd. Op het moment kan men terecht bij Calico Jack voor inspiratie maar ook voor een unieke stijl en mix van kleding en sneakers. Hoe ze het zelf ook goed zeggen: ‘Whatever inspires us has a home at Calico Jack’.

Calico Jack

Van de klassieke Air force 1 tot de adidas Raf Simons stan smtihs. Bij Calico kun je alle kanten op en kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Vanaf vandaag is het assortiment van Calico Jack ook beschikbaar via Sneakerjagers.nl. We zullen jullie up-to-date houden met de laatste releases, nieuws en onze favoriete store-picks! 

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Wacht dan niet langer en neem zelf een kijkje op de website van Calico Jack of breng een bezoekje aan de winkel in Venlo aan de Parade 45.

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 14

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia