3X1 x Nike Air Force 1 gloednieuw ‘Denim’ pack 1214

Denim, ook wel spijkerstof, is een weefsel in keperbinding en zien we veel gebruikt worden voor kleding. Het is een bijzonder sterke, gekeperde katoenen stof. De stof werd vroeg vooral gebruikt voor werkbroeken, ook wel spijkerbroeken genoemd. Nu komt Nike met een gloednieuw ‘Japanese Selvedge Denim’ sneakers pack in samenwerking met 3X1. Het gloednieuwe 3X1 x Nike Air Force 1 Denim pack wordt gereleased op vrijdag 24 mei.

Denim is dus een veelzijdige en tijdloze stof die je overal tegenkomt. Denk maar aan broeken, jacks en nu ook op sneakers. Dit keer wordt er Japanese Selvedge Denim stof toegevoegd op het welbekende Air Force 1 model. Het Air force 1 model is wellicht de meest iconische en bekende sneaker die Nike ooit heeft gemaakt. De sneaker heeft door de jaren heen ontelbaar veel colorways en aanpassingen gekregen. Eén van de beste modellen blijft toch wel de Air Force 1 ’07 Premium. Nike heeft zich dit keer laten inspireren door het Japanse Selvedge Denim materiaal. Dit gloednieuwe pack bestaat uit 3 verschillende varianten. Afgelopen maart zagen we de eerste beelden van het pack. Dit bestond toen nog uit 2 verschillende varianten. Hierbij is nog één andere versie toegevoegd.

De details

Het gloednieuwe pack bestaat uit 3 colorways op de Air Force 1 ’07 Premium. Op alle varianten is denim toegevoegd. Wat vooral opmerkelijk is, is dat ze allemaal hun eigen colorway hebben binnen de denim stoffen. Zo is er een blauwe denim, een donker blauwe denim en een grijs/zwarte variant. Dit is weer uitgewerkt in de namen: Raw Indigo, Stonewash Blue, and Black Denim. Over het algemeen is er niet veel aangepast aan het originele model. Zo zien we de bekende witte midsole weer terug net zoals het normale Swoosh logo en label op de tong. Bij het blauwe model zien we een licht oranje rand om de Swoosh. Deze kleur zien we ook bij alle modellen terugkomen net boven de midsole. Het iconische 3X1 x Nike Air Force 1 pack wordt gereleased op vrijdag 24 mei.

Wil je op de hoogte blijven van deze release? Check dan de releasekalender.


905345-403 3X1 X Nike Air Force 1

3x1 X Nike Air Force 1 '07 Premium 'Selvedge Denim'

905345-403 · Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders

905345-402 3X1 X Nike Air Force 1

3x1 X Nike Air Force 1 Denim '07 Premium 'Raw Denim'

905345-402 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders

905345-006 3X1 X Nike Air Force 1

3x1 X Nike Air Force 1 '07 Premium 'Black Selvedge Denim'

905345-006 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article

De Karhu Fusion 2.0 ‘Chocolate Torte’ is nu te scoren voor een mooie prijs 6

Het Fusion 2.0 model van Karhu is een model dat erg in trek is. Zo ook deze ‘Chocolate Torte’ colorway ervan. Deze is nu afgeprijsd bij Baskèts Amsterdam.

In 1916 werd Karhu opgericht door een Fins bedrijf genaamd Ab Sport Artiklar. Sinds 2008 is Karhu Holding B.V. eigenaar van het bedrijf. Het bedrijf staat bekend als verkoper van producten als hardloopschoenen, sportkleding en skiproducten. In het jaar 1996 verscheen de eerste Fusion sneaker van Karhu.

Karhu Fusion 2.0 ‘Chocolate Torte’ | F804081

Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit een mix van suède en waterbestendig leer. Deze keuze van materialen geeft de sneaker een look and feel van de buitenwereld. Op de sneaker zelf is niet zo veel branding te vinden, behalve op de tong, de achterkant en de midsole. Verder beschikt de sneaker ook nog over een heel pull tab die jou helpt de sneaker makkelijker aan te krijgen.

Normaal gesproken kost de sneaker €139,95 maar nu is hij afgeprijsd voor €111,96. Houd goed onze ‘Sneaker Sale Festival’ pagina in de gaten, voor alle steals & deals voor jou!


Karhu Fusion 2.0 Chocolate Torte/ Shadow Gray

F804081 · Nu voor €140,-

Bekijken bij Baskèts
Karhu Fusion 2.0
Karhu Fusion 2.0

De Nike Space Hippie pack dropt 11 juni 9

Enige tijd geleden introduceerde wij de Nike Space Hippie collectie. De pack zou gaan bestaan uit 5 sneakers met een ruimtevaart colorway. Het is een tijdje rustig geweest rondom deze pack maar Nike kon geen beter moment vinden om deze release uit te brnegen dan nu. De Nike Space Hippie pack zal namelijk uitkomen op 11 juni. Gezien de lancering van Dragon Crew zaterdag 30 mei kon je dit 11 juni goed vieren met een van deze 5 sneakers. 

De Nike Space Hippie bestaat uit 4 sneakers. De Nike Space Hippie 01, 02, 03 en 04. Ze zijn allemaal gemaakt van gerecyclede materialen. De gedachte hierachter is als je naar de ruimte gaat dat je daar alles moet doen met dat wat er is. En zo is dat dus ook bij het produceren van deze sneakers gegaan. De sneakers zij gemaakt van dat wat er nog is en in een tweede leven gestopt kan worden. Buiten dat is er bij het maken van de sneakers gekeken naar hoe je het meeste kan maken met het minste materiaal, minste energie en minste koolstof. De sneaker laat de urgentie van de klimaatveranderingen zien en hierbij dus ook het verzinnen van oplossingen om dit tegen te gaan.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van gerecyclede plastic waterflessen, t-shirts en garenresten. Hierbij is het bovenwerk dus voor 90% gerecycled. De zool is gemaakt van fabrieksresten van de Vaporfly 4% en is er zoomX schuim opnieuw in verwerkt. De midsole bestaat voor 15% uit Nike Grind rubber, door de vermindering van het gebruiken van nieuw materialen heb je een lagere CO2-voetafdruk. Doordat de Nike Grind materialen zijn gebruikt ontstaan er te gekke kleuren en texturen voor op de midsole.

De sneakers zullen uitkomen op 11 juni bij Nike.com en mogelijk later bij geselecteerde Nike retailers. Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor updates over deze release.

Nike Space Hippie 03

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Space Hippie 02

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Space Hippie 01

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Space Hippie 04

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Space Hippie 04

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders
Nike Space Hippie
Nike Space Hippie
Nike Space Hippie
Nike Space Hippie
Nike Space Hippie

Scoor 30% korting op de klassieke adidas Originals Superstar 9

Het is de een na laatste dag van het Sneaker Steal Festival en dat betekent nog even genieten van de laatste deals en steals. Vandaag kijken we naar de adidas Superstar die met 30% korting is afgeprijsd bij adidas. De adidas Superstar is nu afgeprijst van €99,95 naar €69,95. Om de 30% korting te claimen gebruik je de code SHOP30 bij het afrekenen.

De meer dan 40 jaar oude sneaker is de laatste paar maanden flink aan het terug komen. De sneaker was in de jaren 80 een echt hip hop icoon geworden, maar is tegenwoordig een echte lifestyle-basic sneaker voor streetwear fans.

Het bovenwerk van de sneaker is geheel gemaakt van wit leer. De toebox heeft de iconische Shell shape, hierom wordt de Superstar ook wel de shell-shoe genoemd. Op de zijkant van de sneaker staan de drie strepen van adidas met daarnaast in het goud “SUPERSTAR”. Op de tong staat het logo in het goud en op de hiel het adidas logo op hiel in het wit. Onder het bovenwerk zit een witte mid- en outsole om de sneaker af te ronden.

De adidas Superstar kan jij nu scoren bij voor maar €69,95. Klik op de knop hieronder om direct de sneaker te shoppen en bekijk onze Sneaker Steal Festival om alle deals en steals te bekijken.


adidas Originals Superstar 'White'

EG4958 · Nu voor €100,-

Bekijken bij adidas
adidas Superstar
adidas Superstar
adidas Superstar
adidas Superstar
Images by adidas