3X1 x Nike Air Force 1 gloednieuw ‘Denim’ pack 200

Denim, ook wel spijkerstof, is een weefsel in keperbinding en zien we veel gebruikt worden voor kleding. Het is een bijzonder sterke, gekeperde katoenen stof. De stof werd vroeg vooral gebruikt voor werkbroeken, ook wel spijkerbroeken genoemd. Nu komt Nike met een gloednieuw ‘Japanese Selvedge Denim’ sneakers pack in samenwerking met 3X1. Het gloednieuwe 3X1 x Nike Air Force 1 Denim pack wordt gereleased op vrijdag 24 mei.

Denim is dus een veelzijdige en tijdloze stof die je overal tegenkomt. Denk maar aan broeken, jacks en nu ook op sneakers. Dit keer wordt er Japanese Selvedge Denim stof toegevoegd op het welbekende Air Force 1 model. Het Air force 1 model is wellicht de meest iconische en bekende sneaker die Nike ooit heeft gemaakt. De sneaker heeft door de jaren heen ontelbaar veel colorways en aanpassingen gekregen. Eén van de beste modellen blijft toch wel de Air Force 1 ’07 Premium. Nike heeft zich dit keer laten inspireren door het Japanse Selvedge Denim materiaal. Dit gloednieuwe pack bestaat uit 3 verschillende varianten. Afgelopen maart zagen we de eerste beelden van het pack. Dit bestond toen nog uit 2 verschillende varianten. Hierbij is nog één andere versie toegevoegd.

De details

Het gloednieuwe pack bestaat uit 3 colorways op de Air Force 1 ’07 Premium. Op alle varianten is denim toegevoegd. Wat vooral opmerkelijk is, is dat ze allemaal hun eigen colorway hebben binnen de denim stoffen. Zo is er een blauwe denim, een donker blauwe denim en een grijs/zwarte variant. Dit is weer uitgewerkt in de namen: Raw Indigo, Stonewash Blue, and Black Denim. Over het algemeen is er niet veel aangepast aan het originele model. Zo zien we de bekende witte midsole weer terug net zoals het normale Swoosh logo en label op de tong. Bij het blauwe model zien we een licht oranje rand om de Swoosh. Deze kleur zien we ook bij alle modellen terugkomen net boven de midsole. Het iconische 3X1 x Nike Air Force 1 pack wordt gereleased op vrijdag 24 mei.

Wil je op de hoogte blijven van deze release? Check dan de releasekalender.


905345-403 3X1 X Nike Air Force 1

905345-402 3X1 X Nike Air Force 1

905345-006 3X1 X Nike Air Force 1

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 12

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia