PJ Tucker laat nieuwe Air Jordan 1 SP Gina zien

De NBA’s grootste sneakerhead, PJ Tucker, gaf ons een eerste kijk op de Air Jordan 1 SP Gina. Nu zijn er nog meer foto’s beschikbaar. Een mooi moment om de details te bekijken van deze womans exclusive Air Jordan 1.

Jordan brand eert SP Gina met een eigen Jordan 1 omdat ze al erg lang klant is van de winkel Shoe Palace. Op Instagram is ze erg bekend en post bij vrijwel elke nieuwe Jordan release een foto waarbij ze de sneakers draagt. Op Instagram is ze te vinden onder de naam @spginagotgame. Ook bij de nieuwe Air Jordan 1 “Crimson Tint” poste ze een foto in haar favoriete winkel, Shoe Palace.

Ginagotgame
Image by @spginagotgame

Nu heeft Gina dus haar eigen Jordan 1. En wat voor één! Met de klassieke rood en witte kleuren heeft hij echt een klassieke uitstraling. Echter heeft de sneaker door het materiaal op het bovenwerk wat extra flair. Het bovenwerk lijkt namelijk gemaakt van een soort mesh met een glanzende bovenkant. Je zou de looks van de sneaker kunnen vergelijken met die van een prachtig glinsterende vis.

De midsole van de sneaker is zwart gekleurd. De outsole is echter rood gekleurd. Daarnaast is het Jordan Wings logo zwart gekleurd en de Nike Air op de tong rood. Het leukste detail van de sneaker zit 100% aan de binnenkant van de sneaker. Daar is het blije hoofd van Gina te vinden met haar karakteristieke grote bril.

Er wordt verwacht dat de Air Jordan 1 SP Gina eind deze maand zal uitkomen. Er is echter nog geen concrete datum beschikbaar.

Air Jordan 1 SP Gina
Air Jordan 1 SP Gina
Air Jordan 1 SP Gina
Air Jordan 1 SP Gina
Images by @hanzuying

Previous ArticleNext Article