Nike React Presto – Nike By You

Nike heeft zijn nieuwste sneaker model laten zien waarbij twee succesvolle Nike modellen worden samengevoegd. De twee modellen die bij elkaar worden gevoegd zijn de Nike Air Presto en Nike React Element. De Nike React Presto is geïnspireerd op het originele model uit 2000, een uitbundige variant op een onconventioneel icoon. De upper is bij deze sneaker van de Nike Air Presto en de mid en outsole van de Nike React Element. Het innovatieve Nike React foam levert een expressieve uitstraling met een luchtig, levendig gevoel en een sterke identiteit.

Nu is het al mogelijk om de React Presto zelf te personaliseren via Nike By You! Je kan hierbij kiezen uit vier stijlen Roque Kielbasa, Unholy Cumulus, Brutal Honey en Shady Milkman. Nadat je een thema hebt gekozen kan je doorgaan met het bewerken van de case, logo’s, midsole, outsole en natuurlijk de kleuren.

De sneaker komt ook in kinder maten en wordt de Presto React genoemd. Hierbij zijn ook weer de twee iconen gecombineerd.

Je kan de Nike React Presto dus nu al personaliseren via Nike By You voor €160,-. Op donderdag 16 mei komen er meer colorways aan voor de React Presto. Wil jij alvast een paartje scoren van de nieuwste Nike sneaker? Ga dan snel aan de slag om jou unieke sneaker te maken!

Check hieronder de afbeeldingen van de Nike React Presto en houd onze releasekalender in de gaten om geen sneakerrelease te missen!


Nike React Presto
Nike React Presto
Nike React Presto
Nike React Presto

Previous ArticleNext Article