Mid-season sale bij Kids Love Sneakers 341

Dit is het moment om een nieuw paartje sneakers aan te schaffen voor jouw kleintje! Kids Love Sneakers heeft namelijk hun mid-season sale en bieden vele paartjes voor een goede prijs. Wij hebben al 10 must-have sneakertjes verzameld en hieronder neergezet.


1. Converse OX Denim/Love TS

Converse Ox Denim/Love TS

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

2. New Balance 574 Pigment/Blue TS

New Balance 574 Pigment/Blue TS

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

3. Vans Sk8-Mid Re-issue Red/Black Checker TS

Vans Sk8-mid Reissue Red/Black Checker TS

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

4. Converse One Star Dark Star Hook And Loop Low Top

One Star Dark Star Hook and Loop Low Top

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

5. Nike Court Mid Phantom/White TD

Nike Court Mid Phantom/White TD

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

6. Nike Court Mid PHantom/White TD

adidas Originals Yung-96 EL I (Grey)

DB2822 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders

7. Vans Sk8-Mid Re-Issue Black/Orange TS

VANS Vans Focus Sk8-mid Reissue V

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

8. adidas Gazelle Pink TS

adidas Gazelle

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

9. Puma St Runner Bordeaux/White TS

ST Runner Bordeaux/White TS

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

10. New Balance FS996 Pastel Mixed TS

FS996 Pastel Mixed TS

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article

De Nike Air Force 1 x Kith is bevestigd! 5

Het is eindelijk zo ver. De langverwachte samenwerking tussen Kith en Nike zet eindelijk stappen in de juiste richting. De officiele foto’s van de Air Force 1 collab die al +/- een half jaar op ‘rumoured’ staan bevestigen dat het model daadwerkelijk uit zal komen. Deze Nike Air Force 1 Low x Kith heeft echter nog geen vaste releasedatum.

De colorway is eigenlijk vrij simpel. Zo is het volledige bovenwerk gemaakt van wit leer. Hier zien we echter wel een kith-patroon op het middenpaneel, achter de swoosh. Op de toebox zien we een rode mini-swoosh. Deze zelfde rode kleur zien we later ook terugkomen op de lining en de branding op de tongue en heel.

Nike Air Force 1 Low x Kith | CZ7926-100

Een vaste releasedatum heeft deze Nike Air Force 1 Low x Kith nog niet maar gezien het feit dat de officiele foto’s er al wel zijn stelt ons gerust. De kans is nu namelijk groot dat de collab binnenkort bevestigd zal worden door Nike. Zoals altijd zal het model ook uitkomen bij Nike.com

In de tussentijd check je de Sneakerjagers Releasekalender voor updates over deze release. Ook bekijk je hier het meest complete overzicht van alle releases die nog komen gaan. Hiernaast bekijk je ook de meest hyped sneakers van dit moment. 

Kith X Nike Air Force 1 Low

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders

Scoor de Air Force 1 PRM ‘Red Bark’ met bijna €50 korting 9

Op dag twee van het Sneakerjagers Sneaker Steal Festival heb ik voor jullie de Air Force 1 PRM ‘Red Bark’ voor een echte steal prijs. Ik heb deze heerlijke sneaker van Nike namelijk voor jullie voor maar €82,46. Dat betekend bijna €50 korting.

Het is al een tijdje geleden dat deze premium versie van de Nike Air Force 1 uit kwam, maar dat neem het fijt niet weg dat dit een heerlijke sneaker is. Met premium materialen en opvallende structuren op het bovenwerk is dit een van de toppers van het Sneaker Steal Festival.

Op het bovenwerk van de sneaker zien we verschillende texturen in verschillende materialen en kleuren. Het licht rode leer heeft een reptielen textuur en loop vanaf de hak van de sneaker helemaal naar de tenen. De toebox en midpanel hebben een iets andere textuur en is wat donker rood gekleurd. De rode kleuren worden perfect opgebroken door de witte kleuren op bijvoorbeeld de Swoosh, hak en verteren. Naast de witte Swoosh is de Nike branding ook te vinden op de hak en tong van de sneaker.

De midsole is wit gekleurd en past daarmee perfect bij de witte details op het bovenwerk. De outsole is zwart gekleurd en deze kleur zien we ook weer subtiel terug op de midsole bij de Air branding.

Wil je deze Air Force 1 PRM ‘Red Bark’ scoren? Check dan de knop hieronder. Naast de 15% korting die je al hebt krijg je ook nog eens 25% extra korting door de code SALE25 te gebruiken bij het afrekenen.

Voor meer steals check je natuurlijk de Sneaker Steal Festival pagina!

Nike Air Force 1 PRM 'Red Bark'

CV5567-200 · Nu voor €110,-

Bekijken bij Sneakerbaas
Air Force 1 PRM 'Red Bark'
Air Force 1 PRM 'Red Bark'
Air Force 1 PRM 'Red Bark'
Uitgelichte afbeelding by 43 Einhalb

De Saucony x Lapstone & Hammer Courageous Moc ‘Two Rivers’ 9

Het merk Saucony is de laatste tijd een beetje onder onze radar gedoken. Het merk wat 4/5 jaar geleden volledig door brak in de sneaker wereld staat bekend om zijn klassieke colorways en casual materialen. Wat we al helemaal enige tijd niet meer gezien hadden waren collabs. Het merk komt nu met een nieuwe samenwerking met Lapstone & Hammer. De twee partijen werken op het Courageous Moc model en krijgt een ‘Two Rivers’ colorway.

Het bovenwerk van deze Saucony x Lapstone & Hammer Courageous Moc ‘Two Rivers’ zit vol verassende details. Zo zien we bijvoorbeeld direct dat de veters gemaakt zijn van dunnen strookjes leer, wat je vroeger ook op Timbaland bootschoenen zag! Deze kunnen snel en gemakkelijk aangetrokken worden met een pull-tab. Verder zien we een zwarte toebox van kort-suède, terwijl we op de rest van de sneaker lichtgrijs langharig suède zien. Verder zien we op de sneaker nog fel paarse en gele details.

Deze Saucony x Lapstone & Hammer Courageous Moc ‘Two Rivers’ zal uitkomen op 29 mei 2020. Het model staat momenteel gepland bij retailers als 43einhalb. Check de Sneakerjagers Releasekalender voor het complete overzicht en eventuele updates over deze release. 

Lapstone & Hammer X Saucony Courageous Moc 'Two Rivers'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders
Lapstone & Hammer
Lapstone & Hammer
Pictures by 43einhalb