First Look: Supreme x Air Jordan 14

Jordan Brand is weer de samenwerking aangegaan met Supreme. Na eerdere releases hebben ze deze keer samengewerkt aan een Supreme x Air Jordan 14. De sneaker die Michael Jordan droeg in zijn laatste seizoen bij de Chicago Bulls.

De Air Jordan 14 was het model dat Michael Jordan droeg tijdens zijn laatste seizoen bij de Chicago Bulls. Hierdoor heeft de sneaker een plekje in het hard van vele sneakerliefhebbers. Het design komt van de Ferrari F355F1 die Michael Jordan had tijdens zijn laatste seizoen in de rode en zwarte kleuren van de Chicago Bulls. De sneaker heeft daarom ook erg veel weg van de auto. Bijvoorbeeld de sidepanels die ook terug zijn te vinden op de Ferrari F355F1.

Nu heeft het New Yorkse merk haar creativiteit mogen loslaten op de Air Jordan 14. Zo hebben ze zilveren studs geplaatst op het bovenwerk. Het bovenwerk zelf is wit gekleurd met, op het eerste gezicht, een aantal rode details. De mudguard is zwart en grijs gekleurd. Daarnaast is de Supreme branding natuurlijk terug te vinden op de sneaker. We zien het logo van Supreme bijvoorbeeld op het einde van de tong. Daarnaast heeft hij een toffe tag van Supreme met het Jumpman logo.

Dit is Supreme haar tweede samenwerking met Jordan Brand. Eerder brachten ze in 2015 drie verschillende colorways uit van de Air Jordan 5. Tot op de dag van vandaag zijn deze nog erg populair en gewild.

De Supreme x Air Jordan 14 heeft nog geen releasedatum of verdere foto’s. Tot er meer informatie komt zullen we het moeten doen met deze foto.

Supreme x Air Jordan 14
Image by  julio_morales022

Previous ArticleNext Article