Travis Scott x Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’ RELEASE REMINDER 1030

De Travis Scott X Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’ is dé release waar iedereen lang op gewacht heeft. Eindelijk is het zo ver. Aankomende zaterdag, 11 mei, wordt de iconische sneaker gereleased op heel veel verschillende plekken.

De Air Jordan 1 sneaker is niet het enige wat er uit gaat komen op zaterdag 11 mei. Naast de sneaker wordt er ook een collectie aan kleding gereleased. Dit bestaat uit een fleece hoodie met een Jordan logo omgeven door vlammen, fleece shorts, een tracksuit en een variatie aan t-shirts. De kleuren van de kleding zijn aangepast aan de Air Jordan 1. De Air Jordan 1 wordt op 11 mei wereldwijd gereleased. Benieuwd waar de sneaker precies wordt gereleased? Check dan snel de releaselijst hieronder.

Ben je benieuwd naar andere releases? Check dan de releasekalender.


Release list

EUROPA / MIDDEN OOSTEN

SNEAKRS APP
Patta | Amsterdam
Oqium | Amsterdam
Si Vas Descalzo | Barcelona
Foot District | Barcelona
Overkill
| Berlin
Kickz | Berlin
BSTN | Berlin
Solebox | Berlin
Bottega Back Door | Bologna
BSTN | Hamburg
Foot Patrol | London
Sneakers N Stuff | London
Offspring (Selfridges) | London
END. Clothing | London and Newcastle
Si Vas Descalzo | Madrid
Foot District | Madrid
One Block Down | Milan
Slam Jam | Milan
Sneakerhead | Moscow
BSTN | Munich
Shinzo | Paris
Opium | Paris
Pigalle | Paris
Sneakers N Stuff | Stockholm
Titolo | Zurich
Concepts | Dubai
Amongst Few | Dubai
290 SQM | Istanbul
Wunder | Istanbul
Bastille Paris JOL1
DXB23 Dubai JOL1
DSM | London 
Nike Lab | Milan and Paris
Nike Lab

CHINA

SNKRS
Deal | Beijing
Yaxin | Beijing
XH55 | Guanzhaou
WZK | Shanghai
DOE | Shanghai 
Phantaci | Taipei
Invincible | Shanghai
Juice | Beijing, Chengdu, Hong Kong, Taipei
Deal | Tianjing
HBX | Hong Kong
Undefeated | Hong Kong
Jordan Beijing | The Place Beijing 
Jordan 1 | Hongxing Chengdu 
Jordan Guangzhou 218 | Tianhe Guanzhaou 
Jordan L1 8 | Wellington Hong Kong 
Jordan 139 | Nan Dong Shanghai 
Jordan 16 | Songgao Taipei 
Jordan Taipei | Ximenting Taipei 
Tianjing 6 | Nanmenwai Tianjing 
Nanjing Jordan 2 | Zhongshannan Nanjing 
Jordan 77 | Songhu Shanghai WJC 
Jordan L1 | Hangzhou
Jordan L1 | Shenyang
Jordan L1 | Xi’an
Nike Lab | Hong Kong and Shanghai
Nike | Shanghai
DSM | Beijing
Jordan L1 | Shenzhen
Jordan L1 | Xiamen
Jordan L1 | Changsha Changsha
Jordan L1 | Wuhan Wuhan

AZIË-PACIFIC

SNKRS/Nike.com | Japan and Korea
Titan | Philippines
Supply | Sydney
Jordan Hongdae | Seoul
Kinetics (Tokyo 23) | Shibuya
Sports Lab | Shinjuku
Sports Lab | Osaka
Nike Lab | Tokyo

CENTRAAL AMERIKA

Lust | Mexico City

NOORD-AMERIKA

SNKRS
A Ma Maniere | Atlanta and Washington D.C.
Wish | Atlanta
Bodega | Boston
Concepts International | Boston and New York
Social Status | Charlotte, Houston, Pittsburgh
RSVP | Chicago
ST Alfreds | Chicago
Notre | Chicago
Xhibition | Cleveland
Undefeated LA | (both locations), Las Vegas, Santa Monica
Politics | Austin, Lafayette, New Orleans
Feature | Las Vegas
Oneness | Lexington 
Shoe Gallery INC | Miami
Sole Fly | Miami (both locations)
KITH | Brooklyn and Manhattan
Extra Butter | New York
Hirshleifers | Long Island
Crème | Norfolk
Trophy Room | Orlando
UBIQ | Philadelphia
Lapstone And Hammer | Philadelphia 
The Darkside Initiative | San Francisco
Capsule | Toronto (both locations)
Livestock | Toronto and Vancouver
UBIQ | Georgetown/Washington DC
Nike Lab | Chicago and NYC
DSM | NYC
Jumpman | Chicago, 32 South State St
Jumpman | Toronto, 306 Yonge St
Jumpman | Los Angeles, 620 S Broadway
Nike | New York Flagship
Flight 23 | Brooklyn


Travis Scott X Air Jordan 1 'Cactus Jack'

CD4487-100 · Prijs vanaf €917,-

Naar alle aanbieders
Travis Scott X Air Jordan 1 'Cactus Jack'
Travis Scott X Air Jordan 1 'Cactus Jack'
Travis Scott X Air Jordan 1 'Cactus Jack'
Travis Scott X Air Jordan 1 'Cactus Jack'
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

De New Balance 327 ‘Blue and Yellow’ verschijnt 5 juni 2020 6

Enige tijd geleden introduceerde de Amerikaanse sport-gigant New Balance een nieuw model. De nostalgische look was te vinden op de New Balance 327. Met klassieke materialen, kleuren en vormen was deze sneaker direct een hit. Al in zijn korte bestaan heeft het model zelfs al een aantal samenwerkingen op zijn naam staan. New Balance komt nu met een klassieke New Balance colorway, namelijk deze New Balance 327 ‘Blue and Yellow’.

Het bovenwerk van deze sneaker is eigenlijk erg minimalistisch. Normaal zijn we van New Balance gewend dat ze gebruik maken van meerdere panelen, deze release heeft dat niet. Zo maken ze voornamelijk gebruik van een mudguard die verdeeld is in kleine stukken bij de toebox en de heel. Deze mudguard loopt door tot de toebox en is gemaakt in een donkerblauwe kleur van een suède materiaal.  In het tussenpaneel staat een grote gele N afgebeeld. In de binnenkant zien we in het wit de tekst ‘New Balance’. Wat deze sneaker echt een retro-look geeft is toch wel de midsole in combinatie met de outsole. In dit geval heeft de midsole een vergeelde kleur gekregen. De outsole is gemaakt van het klassieke ronde patroon voor optimale grip.

Deze New Balance 327 ‘Blue and Yellow’ zal uitkomen op 5 juni. Het model komt uit bij geselecteerde retailers, zoals Asphaltgold. Check de Sneakerjagers Releasekalender voor meer informatie en mogelijke updates over deze release. 

New Balance 327 'Marine Blue'

zaterdag 6 juni 2020

Naar alle aanbieders
Blue and Yellow
Blue and Yellow
Blue and Yellow
Blue and Yellow

De Nike SB Dunk Low komt in een nieuwe colorway 9

De Nike SB Dunk Low is misschien wel het iconische model van Nike. De sneaker is al meerdere malen gebruikt voor samenwerkingen met onder andere Travis Scott en Ben & Jerry’s. Na het succes van deze collabs is de sneaker opnieuw verschenen in een fantastische nieuwe colorway. De colorway is deze keer geïnspireerd op een kleurencombinatie van de Nike ACG Terra.

In het begin van de jaren 2000 was skating razend populair. Om die reden startte Nike in 2002 een gloednieuw design en levensstijl, genaamd Nike SB. De Nike SB Dunk Low gaf bescherming als een basketbal sneaker maar had de looks van een skate sneaker. De sneaker werd een echte must-have voor skaters omdat Nike hen de mogelijkheid gaf om hun eigen colorway te ontwerpen. Het Nike SB Dunk Low model heeft door de jaren heen veel colorways gezien en blijft een razend populaire sneaker.

Nike SB Dunk Low ACG Terra | Closer Look

De sneaker beschikt over een colorway die geïnspireerd is op een kleurencombinatie van de Nike ACG Terra. Een verbrande rode kleur bevindt zich op de Swoosh gekleed in stevig suède. Het bovenwerk beschikt over een donkere zwarte achtergrond met donkerpaarse suède overlays. Als we verder kijken naar het bovenwerk zien we een belangrijk detail. Een geborduurde branding op de hiel in het goud maakt het design compleet. De gouden kleur zien we terug in de veters van de sneaker. Als finishing touch heeft de midsole een witte kleur met verschillende zwarte mini-stipjes, terwijl de outsole een zwarte kleur heeft gekregen. Kortom, een fantastische kleurcombinatie die de Nike SB Dunk Low fantastisch staat!

Wanneer de sneaker precies zal releasen, dat is nog niet bekend. We verwachten hier binnenkort meer over te weten. Houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en geniet tot die tijd nog even van de afbeelding hieronder.

Nike SB Dunk Low ACG Terra
Image by solebyjc

De Air Max 2090 komt in een nieuwe colorway speciaal voor dames 16

Alle dames opgelet! Er staat speciaal voor jullie een colorway klaar. De Air Max 2090 is pas net uit en is nu al vele malen in onze releasekalender verschenen. Deze keer verschijnt de sneaker in een wit met zwart met roze colorway. Eentje speciaal voor de dames. We kunnen niet wachten op deze te gekke sneaker.

De Air Max 2090 bestaat nog niet zolang en is nu al razend populair. De Nike Air Max 90 bestaat dit jaar dertig jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Om die reden heeft Nike een gloednieuw model uitgebracht: de Air Max 2090. Deze nieuwste sneaker is in maart aan de Air Max-lijn toegevoegd en bevat een aantal details van de Air Max 90.

Nike WMNS Air Max 2090 | CJ4066-104

Deze Air Max 2090 krijgt een meerkleurige colorway van wit en zwart, met daarbij roze details. De sneaker beschikt over een transparant bovenwerk met daarbij zwarte textiele spatborden. De kleur zwart komt ook terug in de voering en in de veters. De tong heeft daarbij een witte kleur gekregen, met een zwart branding logo. Als we verder kijken naar de middenzool zien we dat deze bestaat uit drie kleuren, zwart, wit en roze. Het teenprofiel heeft een zwarte kleur gekregen en de air-unit beschikt over de roze kleur. De overige delen van de middenzool zijn wit. Verder wordt de sneaker geaccentueerd met een roze Swoosh en het roze heel-logo op de achterkant. De klassieke stiksels op het 2090-model hebben een gele kleur gekregen.

De sneaker heeft nog geen exacte releasedatum gekregen maar wordt wel nog verwacht in 2020. Wij verwachten binnenkort meer te weten over deze release, houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten voor meer informatie en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws. Bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneaker.

Nike WMNS Air Max 2090 'White/Pink'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Nike WMNS Air Max 2090
Nike WMNS Air Max 2090
Images by Nike