Burberry released ‘Logo Print’ sneaker 67

Burberry heeft een nieuwe sneaker gereleased in 2 verschillende colorways. Een blauwe colorway en een zwart/witte colorway.

In 1856 werd het Engelse merk Burberry opgericht door Thomas Burberry. De eerste winkel werd geopend in Basingstoke Hampshire. In 1870 was Burberry een merk dat bekend stond om zijn outdoor kleding. Burberry introduceerde in 1880 een nieuwe stof genaamd Gabardine. Dit is een duurzame stof die ademend is, maar ook waterafstotend. De draden van de stof worden eerst waterafstotend gemaakt voordat ze geweven worden. Ook heeft Burberry patent op deze stof aangevraagd in 1888. Het hoofdkantoor is gevestigd in Haymarket, Londen. Hier werd ook Burberry’s eerste winkel geopend in Londen in 1891. Het merk werd in 1955 overgekocht door de organisatie Great Universal Stores. Sinds de organisatie de laatste bezittingen had verkocht in 2005, werden de aandelen van Burberry onder eigen naam verhandeld.

De details

Burberry’s nieuwste sneaker is de ‘Logo Print sneaker’. Deze sneaker is uitgekomen in 2 verschillende colorways. Een ‘Blue overdyed’ colorway en een ‘Optic white/black’ colorway.

De ene colorway beschikt over een lichtblauwe kleur en is gemaakt van het materiaal gabardine. Ook beschikt de sneaker over zilverkleurige ogen voor de lichtblauwe veters. Op de zijkant staat groot ‘Burberry’ in witte dik gedrukte letters. Daarnaast valt de naam half op de zool en half op de upper.

Ook heeft Burberry een contrasterende colorway uitgebracht. De sneaker beschikt over een zwarte zool, neus en veters. Verder beschikt de upper over een witte kleur. De tekst op de zijkant valt erg op, want de letters zijn verdeeld in zwart en wit. De bovenkant van de letters is zwart op een wit bovenwerk en de onderkant beschikt over een witte kleur op de zwarte zool.

Het is nu mogelijk om deze 2 nieuwe colorways te shoppen via burberry.com. Ook verwachten wij dat deze sneaker binnenkort verkrijgbaar zal zijn via farfetch.com. Echter hangt er wel een prijskaartje van $390 USD aan deze sneaker. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws houd je Sneakerjagers goed in de gaten.


Burberry Logo Print Two-tone Cotton Gabardine Sneaker

Prijs: $390 (omgerekend: €349,-)
Colorway: Optic white/black
Stylecode: 80098921

>> Shop deze sneaker hier <<

Burberry Logo Print sneaker
Burberry Logo Print sneaker

Burberry Logo Print Cotton Gabardine Sneaker

Prijs: $390 (omgerekend: €349,-)
Colorway: Blue overdyed
Stylecode: 80156531

>> Shop deze sneaker hier <<

Burberry Logo Print sneaker
Burberry Logo Print sneaker
Images by Burberry

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 19

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 11

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia