Burberry released ‘Logo Print’ sneaker 475

Burberry heeft een nieuwe sneaker gereleased in 2 verschillende colorways. Een blauwe colorway en een zwart/witte colorway.

In 1856 werd het Engelse merk Burberry opgericht door Thomas Burberry. De eerste winkel werd geopend in Basingstoke Hampshire. In 1870 was Burberry een merk dat bekend stond om zijn outdoor kleding. Burberry introduceerde in 1880 een nieuwe stof genaamd Gabardine. Dit is een duurzame stof die ademend is, maar ook waterafstotend. De draden van de stof worden eerst waterafstotend gemaakt voordat ze geweven worden. Ook heeft Burberry patent op deze stof aangevraagd in 1888. Het hoofdkantoor is gevestigd in Haymarket, Londen. Hier werd ook Burberry’s eerste winkel geopend in Londen in 1891. Het merk werd in 1955 overgekocht door de organisatie Great Universal Stores. Sinds de organisatie de laatste bezittingen had verkocht in 2005, werden de aandelen van Burberry onder eigen naam verhandeld.

De details

Burberry’s nieuwste sneaker is de ‘Logo Print sneaker’. Deze sneaker is uitgekomen in 2 verschillende colorways. Een ‘Blue overdyed’ colorway en een ‘Optic white/black’ colorway.

De ene colorway beschikt over een lichtblauwe kleur en is gemaakt van het materiaal gabardine. Ook beschikt de sneaker over zilverkleurige ogen voor de lichtblauwe veters. Op de zijkant staat groot ‘Burberry’ in witte dik gedrukte letters. Daarnaast valt de naam half op de zool en half op de upper.

Ook heeft Burberry een contrasterende colorway uitgebracht. De sneaker beschikt over een zwarte zool, neus en veters. Verder beschikt de upper over een witte kleur. De tekst op de zijkant valt erg op, want de letters zijn verdeeld in zwart en wit. De bovenkant van de letters is zwart op een wit bovenwerk en de onderkant beschikt over een witte kleur op de zwarte zool.

Het is nu mogelijk om deze 2 nieuwe colorways te shoppen via burberry.com. Ook verwachten wij dat deze sneaker binnenkort verkrijgbaar zal zijn via farfetch.com. Echter hangt er wel een prijskaartje van $390 USD aan deze sneaker. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws houd je Sneakerjagers goed in de gaten.


Burberry Logo Print Two-tone Cotton Gabardine Sneaker

Prijs: $390 (omgerekend: €349,-)
Colorway: Optic white/black
Stylecode: 80098921

>> Shop deze sneaker hier <<

Burberry Logo Print sneaker
Burberry Logo Print sneaker

Burberry Logo Print Cotton Gabardine Sneaker

Prijs: $390 (omgerekend: €349,-)
Colorway: Blue overdyed
Stylecode: 80156531

>> Shop deze sneaker hier <<

Burberry Logo Print sneaker
Burberry Logo Print sneaker
Images by Burberry

Previous ArticleNext Article

De Air Jordan 6 ‘Carmine’ dropt in 2021 3

De afgelopen maanden ging het gerucht van de terugkeer van de Air Jordan 6 ‘Carmine’ rond. We kunnen nu eindelijk het goede nieuws aanbieden dat deze release is bevestigd door Nike. Ze hebben dit gedaan met de bekendmaking van een releasedatum. Het gaat helaas nog wel even duren maar deze klassieke Air Jordan 6 ‘Carmine’ zal uitkomen in het begin van 2021.

Het model is een van de meest iconische colorways van de Air Jordan 6. Met de klassieke Chicago Bulls look in rood, wit en zwart ga je nooit de mist in met deze sneaker. Het bovenwerk is gemaakt van leer en suède. Het grootste gedeelte van het bovenwerk is uitgevoerd in het wit. De tussenpanelen en de toebox zijn rood en gemaakt van het suède materiaal. 

Alhoewel Nike deze release al wel heeft bevestigd moeten we nog wel even wachten voor ze uitkomen. Zo zullen deze Air Jordan 6 ‘Carmine’ pas uitkomen op 21 februari 2021. Helaas hebben we momenteel nog geen officiële foto’s van de nieuwe variant van deze release. Check daarom de foto’s hieronder van een voorgaande release. 

Ondertussen bekijk je de Sneakerjagers Releasekalender voor updates in de sneakerwereld. Ook check je hier het meest complete overzicht van alle releases die nog komen gaan. Ook zie je hier de meest hyped sneakers van dit moment, geselecteerd door de sneakerfreaks zelf. 

Carmine
Carmine

De Nike ‘Dunked’, een nieuw model wat uitkomt in de herfst 8

Een nieuwe dag betekent tegenwoordig eigenlijk ook een nieuwe leak. Meester-leaker PY_rates heeft nu wel een heel aparte leak de wereld in geholpen. Naar zijn weten komt er namelijk een nieuwe Dunk uit. Deze Nike sneaker zal de naam ‘The Dunked’ krijgen en is een robuuste variant van de Dunk Low. 

Deze Nike Dunked heeft veel inspiratie gehaald uit het originele Dunk Low model. Een groot verschil is de swoosh die doorloopt achter het back-pannel. We zien ook dat hij groter en dikker is. Het meest opvallende detail van deze release is toch wel de midsole. Deze is verdeeld in vier stukken en steekt uit aan de zijkanten. Hij is ook bijna twee keer zo dik als een originele Dunk midsole. Het geeft de sneaker een bepaalde dynamiek maar of de Dunk dat nodig had laten wij in het midden.

Er is nog geen releasedatum bekend van deze Nike Dunked. We moetn wel zeggen dat gezien de colorways en de robuuste details we eerder verwachten dat ze uit zullen komen aan het einde van de zomer of begin herfst. Als ze uitkomen, komen ze geheid uit bij Nike.com en geselecteerde Nike Retailers. 

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor updates over alle releases van dit moment. Je vindt hier het meest complete overzicht van alle sneakers die nog komen gaan. Ook zie je hier de meest hyped sneakers van dit moment en waar je ze kunt kopen.

Dunked
Dunked
Dunked
Dunked
Dunked
Image by: PY_rates

Binnenkort: De Nike Air Max Verona ‘Magneta’ colorway 13

De sneaker genaamd de Nike Air Max Verona die speciaal gemaakt is voor de dames, komt nu in een heerlijke frisse colorway genaamd ‘Magneta’. Al eerder werd bekend gemaakt dat er veel nieuwe colorways op dit heerlijke model zouden droppen. En nu is het eindelijk zo ver voor de Magneta. Dat is 1 van de 5! Dit model is geïnspireerd op de Nike Air Max 90 en heeft hiermee haar eigen look gecreëerd. Maar we laten je niet langer wachten, want Nike heeft bekend gemaakt dat de Magneta al op 4 juni 2020 zal droppen! Lees dus snel verder voor alle informatie.

Nike Air Max Verona ‘Magneta’ | CZ6156-100

Het vrij nieuwe model maakte een paar maanden geleden nog zijn eerste debuut. Het Air Max model is een eerbetoon aan de eerste exclusieve Air Max schoen voor dames namelijk de Air Verona die in 1992 werd gereleased. Dit keer krijgt het model een gloednieuwe kleurstelling die nogal gewaagd is. De sneaker is uitgevoerd in een Summit White, Laser Crimson, Sail en Magneta kleurenstelling. De Nike Air begint met met een witte en Sail basis. Dit is in contrast gebracht met de Crimson en Magneta accenten die je terug ziet op zowel de bovenkant als op de zool van de sneaker. Witte veters en een zwarte rubberen zool ronden de belangrijkste kenmerken af.

Release info

Nog heel eventjes wachten dus, dit heerlijke paar belooft al op donderdag 4 juni 202 te droppen. Ze zullen verkrijgbaar zijn vanaf 09:00 uur, wees er op tijd bij. Deze beloven hard te gaan. Ze zullen dan online staan vanaf 120,- euro en zal bij Nike en Nike retailers verkrijgbaar zijn. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Nike Air Max Verona 'Magneta'

donderdag 4 juni 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike