adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘Glow In The Dark’ Release update 207

De adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘Glow’ wordt al een tijdje verwacht en er zijn al een aantal teases van geweest. Nu zijn er nieuwe foto’s naar buiten gekomen van de nieuwe colorway.

De samenwerking tussen adidas en Yeezy zet zich voort met een nieuwe, opvallende colorway. De Primeknit upper en de rubberen zool beschikken over een neon groene kleur. Ook is de half transparante streep die over de upper loopt ook weer aanwezig. Wat bijzonder is aan deze sneaker is dat er een speciaal glow in the dark effect verschijnt wanneer je in een donkere kamer staat. Dit is nog nooit eerder gedaan op een Yeezy Boost sneaker.

Nu zijn er nieuwe foto’s naar buiten gekomen van de adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘Glow’. Scroll naar beneden om de gedetailleerde foto’s te bekijken van de nieuwe colorway. Kan jij niet wachten tot 25 mei om deze sneaker te kopen? Het is mogelijk om deze sneaker te shoppen via stockx.com. Echter betaal je dan alleen wel wat meer dan de retail prijs. Zaterdag 25 mei zal de glow in the dark colorway uitkomen via adidas.nl voor €220,-. Wil jij op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Houd dan goed Sneakerjagers in de gaten op up-to-date te blijven.


Yeezy Boost 350
Yeezy Boost 350
Yeezy Boost 350
Images by Hypebeast

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 17

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia