JW Anderson x Converse nieuwste collab is gedipt in glitters 118

Converse en JW Anderson hebben al behoorlijk vaak samengewerkt. De eerste samenwerking vond plaats in 2017. Tijdens de eerste JW Anderson x Converse collab werd de Converse Chuck Taylor 70 volledig bedekt met glitters. Om de Eerste samenwerking tussen JW Anderson en Converse van 2 jaar geleden te vieren, wordt het ‘Glitter Pack’ opnieuw uitgevoerd met een aantal aanpassingen.

In de nieuwste collab tussen Converse en JW Anderson wordt de Chuck Taylor 70 weer volledig bedekt met glitters. Dit is echter niet het enige model. De opvallende Run Star Hike sneaker krijgt ook een upper vol met glitters.

De details

Als eerste kijken we naar het Converse Chuck Taylor 70 model. Deze sneaker krijgt vier verschillende colorways. De vier colorways zijn blauw/rood/geel, multi glitter/neon oranje, multi glitter/zilver/zwart en goud/zilver/neon groen. De indeling van de kleuren op de upper van de sneaker is bij elke colorway hetzelfde. Je vind namelijk verschillende kleuren op beide zijkanten van de sneaker. De derde kleur uit de colorways vind je op de tong en op de verticale streep die over de hiel loopt. De gehele upper is dus bedekt met glitters, maar dat is niet het enige opvallende aan deze sneaker. De veters zijn namelijk ook behoorlijk apart. De sneakers bevatten namelijk zachte, pluizige veters. Verder vind je onder deze drukke uppers natuurlijk de typische zool van de Converse Chuck Taylor 70.

JW Anderson Converse Glitter Release Date Info Chuck Taylor All Star 70 Run Star Hike
164694C
JW Anderson Converse Glitter Release Date Info Chuck Taylor All Star 70 Run Star Hike
164695c
JW Anderson Converse Glitter Release Date Info Chuck Taylor All Star 70 Run Star Hike
164697C
JW Anderson Converse Glitter Release Date Info Chuck Taylor All Star 70 Run Star Hike
164696C

De laatste sneaker die voortkomt uit de nieuwste samenwerking is de Converse Run Star Hike. Ook de upper van deze sneaker is volledig bedekt met glitters en is ingedeeld in verschillende kleuren. De colorway die je terugziet op de Run Star Hike is roze/groen/blauw/zwart. Waar de Chuck Taylor 70 pluizige veters heeft gekregen, krijgt de Run Star Hike simpele witte veters. Dit sluit verder mooi aan op de bulky midsole van deze sneaker. Deze heeft namelijk ook een witte kleur gekregen met daaronder een zwarte outsole.

JW Anderson Converse Glitter Release Date Info Chuck Taylor All Star 70 Run Star Hike
164842C

Je hoeft niet lang te wachten op deze glinsterende sneakers, want de sneakers van de JW Anderson x Converse collab komen namelijk morgen, donderdag 9 mei, al uit! De Chuck Taylor 70 zal €130,- gaan kosten en de Run Star Hike rond de €140,-. Benieuwd naar andere releases? Check dan vooral onze releasekalender.


Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 16

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 8

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia