Jordan lanceert ‘Unbanned Unboxed’ campagne

In 2018 maakte de documentaire ‘Unbanned: The Legend of AJ1’s’ zijn debuut tijdens het Tribeca Film Festival. Nu komt er een digitale release met een speciale campagne genaamd ‘Unbanned Unboxed’.

Het evenement duurt een week lang, van maandag 6 mei tot en met maandag 13 mei. Tijdens het evenement is het mogelijk om enorme prijzen te winnen. Je maakt kans om een paar te winnen van de 23 zeldzaamste Air Jordan’s die er zijn, zoals de OG 1985 Air Jordan 1’s ter waarde van $15.000 USD. Ook maak je kans op 5 zeldzame Air Jordan 1’s en 21 beperkte Air Jordan 1’s.

Om mee te doen aan de Unbanned Unboxed campagne kan jij je inschrijven via UnbannedUnboxed.com. Het kost $23 USD om mee te doen. Ook krijg je een downloadbare versie van de documentaire ‘Unbanned: The Legend of AJ1’. Een gedeelte van het bedrag wordt gedoneerd aan het goede doel ‘Wings’. Zij willen de jongeren uit minder goede wijken een kans geven om hun talent te laten zien.

Op dinsdag 14 mei debuteert de documentaire en iconen als Michael Jordan, Quincy Jones Russel Westbrook komen voor in deze documentaire. Schrijf je nu in via UnbannedUnboxed.com en maak kans op één van de toffe prijzen. Vergeet niet om Sneakerjagers in de gaten te houden voor het laatste nieuws over Air Jordan 1 releases en meer.


Unbanned Unboxed campagne
Image by Unbanned Unboxed

Previous ArticleNext Article