Converse All Star onder de €50,- // Top 10 77

De All Star sneaker van Converse is een klassiek model die je nog altijd veel terugziet op straat. Of je nu de hoge variant of juist de lage variant draagt, ze passen eigenlijk overal bij. Je kan natuurlijk de meest nieuwe colorways aanschaffen, maar soms zijn er ook echte pareltjes te vinden in de sale! Wij van Sneakerjagers hebben onze saleguide bekeken en de mooiste Converse All Stars uitgekozen met prijzen onder de €50,-. Wil jij voor weinig geld toch nieuwe sneakers aanschaffen? Check dan snel de top 10 hieronder. Is Converse niet helemaal jouw merk? Neem dan vooral een kijkje in onze saleguide om alle sneakers te bekijken die afgeprijsd zijn.


1. Converse Chuck Taylor All Star ’70 | 159624C


2. Converse Chuck Taylor All Star Classic | 159564C


3. Converse Chuck Taylor All Star II HI | 150143C

Image by: Runcolors

4. Converse Chuck Taylor All Star ’70 | C160506

Images by: Feature

5. Converse Chuck Taylor All Star Lift Low Top | 561397C

Image by: Converse

6. Converse Chuck Taylor All Star Lift Herringbone Mesh | 560654C

Image by: Converse

7. Converse Chuck Taylor All Star Wonderland High Top | 562461C

Image by: Converse

8. Converse Chuck Taylor All Star ’70 | C160499


9. Converse Chuck Taylor All Star | 555967C

Image by: Sneaker Studio

10. Converse Chuck Taylor All Star Big Eyelet | 560656C

Image by: Sneakers.nl

Previous ArticleNext Article

Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 22 4

Steeds vaker komt de zon achter de wolken vandaan. Eindelijk mogen we onszelf laten wennen aan deze heerlijke warme temperaturen. Misschien heb jij al een paar nieuwe sneakers aangeschaft voor de aankomende zomermaanden, maar misschien ook nog niet. Deze week staan er in ieder geval weer een aantal vette releases op de planning die perfect zijn voor de zomer. Neem dus vooral een kijkje hieronder voor de Hottest Sneaker Releases van week 22 en bepaal welk paartje jij deze zomer echt aan jouw voeten wil dragen. Ben je nieuwsgierig naar alle aankomende releases? Neem dan een kijkje in onze releasekalender voor een duidelijk overzicht.


1. Sacai x Nike Blazer High ‘Varsity Maize’ | BV0072-700

Sacai X Nike Blazer High 'Varsity Maize'

2. Sacai x Nike Blazer High ‘University Blue’ | BV0072-001​​​

Sacai X Nike Blazer High 'University Blue'

3. Nike Air Max 2 Light ‘Purple’ | AO1741-103

Nike Air Max 2 Light 'Purple'

4. Nike Air Max 2 Light SP ‘Racer Blue’ | BV1359-400

Nike Air Max 2 Light SP 'Racer Blue'

5. adidas WMNS Hypersleek ‘Crystal White’ | G54058

adidas Wmns Hypersleek 'Crystal White'

6. Neymar JR x Nike Shox R4 ‘Red/Green’ | BV1387-002

Neymar JR X Nike Shox R4 'Red/Green'

7. Neymar JR x Nike Shox R4 ‘White’ | BV1387-001

Neymar JR X Nike Shox R4 'White'

8. adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘Vanta’ | FU6684

adidas Yeezy Boost 700V2 'Vanta'

9. adidas Alphaedge 4D ‘White’ | EF3454

adidas Alphaedge 4D 'White'

10. Asics x Hypebeast Gel-Kayano 5 OG ‘Sundown’ | 1021A180-101

Asics x Hypebeast Gel-Kayano 5 OG 'Sundown'

Uitgelichte afbeelding: @hanzuying


KangaROOS x Sneakerholics geven de Coil-R1 een enorm zoete make-over 28

Iedereen kent wel die felroze kauwgom verpakkingen die net voor dat je wil afrekenen bij een kassa nog worden aangeboden. Of die kauwgombal-automaten bij een cafetaria. Bubblegum komt altijd in de mooiste kleuren, maar al die suikers doen bijna pijn aan je tanden. KangaROOS en Sneakerholics hebben besloten om deze zoete mooie kleuren over te brengen op de KangaROOS Coil-R1. Benieuwd naar de KangaROOS x Sneakerholics Coil-R1 ‘Bubblegum’? lees dan snel verder.

De details

De Coil-R1 beschikt over een upper waar veel verschillende materialen op terugkomen. Denk hierbij aan duurzaam leer, suède, nubuck en zelfs mesh. Het leer en mesh komen in een clean witte kleur, maar het suède en nubuck daarentegen bestaan uit felle kleuren. Het suède heeft een typische roze kleur gekregen dat perfect aansluit op het Bubblegum thema. De elementen die gemaakt zijn van nubuck hebben een opvallend blauwe kleur gekregen. Deze blauwe kleur sluit mooi aan op de zool. De midsole is namelijk wit van kleur, maar de outsole daaronder bevat dezelfde kleur blauw als op de upper.

De KangaROOS x Sneakerholics Coil-R1 ‘Bubblegum’ komt eerst zaterdag 1 juni uit bij Afew-Store. Een week later zal deze sneaker ook releases bij andere retailers. Aan deze sneaker hangt echter wel een flink prijskaartje, namelijk €270,-. Maar voor de mensen die terug willen kijken op de tijd waarin zij hun kaken kapot kauwde op zoete kauwgomballen is dit natuurlijk de perfecte sneaker! Bekijk hieronder de foto’s en de storelist. Wil jij geen enkele release missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten.


KangaROOS - x Sneakerholics Coil-R1 Bubblegum - 4702S 000 0030
KangaROOS - x Sneakerholics Coil-R1 Bubblegum - 4702S 000 0030
KangaROOS - x Sneakerholics Coil-R1 Bubblegum - 4702S 000 0030
Images by: 43einhalb

adidas Stan Smith // Top 10 12

Beetje bij beetje laat moeder natuur ons weten dat de zomer er toch echt bijna aankomt. De temperaturen stijgen en de zon komt steeds vaker achter de wolken vandaan. Een typische sneaker voor in de zomer is natuurlijk de adidas Stan Smith. Tijdens de warme dagen zie je deze sneaker overal op straat, bijvoorbeeld bij de jongens onder een chino broek of bij de meiden onder een jurk of rokje. Deze sneakers passen eigenlijk wel bij elke outfit, vooral omdat de Stan Smith veel verschillende colorways kent. Om jullie een beeld te geven van deze colorways hebben wij een top 10 samengesteld van de Stan Smith. Check de top 10 adidas Stan Smith hieronder en misschien vind jij wel een paartje voor aankomende zomer!


1. adidas Stan Smith | EE8955

Image by: Footlocker

2. adidas Stan Smith ‘White’ | BD7451

Image by: Asphaltgold

3. adidas Stan Smith New Bold | DB3348

Image by: Footshop

4. adidas Stan Smith ‘Heart’ | G27893

Image by: 43einhalb

5. adidas Stan Smith ‘Stan Forever’ | EF7508

Image by: 43einhalb

6. adidas Stan Smith | B37902

Image by: Size?

7. adidas Stan Smith | CQ2812

Image by: Sarenza

8. adidas Stan Smith Cali Palm Irridescent | EE8633

Image by: Footlocker

9. adidas Stan Smith | G27908

Image by: Footshop

10. adidas Stan Smith New Bold | B37299

Image by: Sarenza