Nike Air Max 98 krijgt een make-over van snakeskin en desert camo 520

De afgelopen tijd zagen we verschillende nieuwe colorways verschijnen op de Nike Air Max 98. Denk bijvoorbeeld aan een mooie kleurrijke colorway die perfect is voor de zomer. Nu komt Nike ook met een mooie colorway voor de zomer, maar deze is qua kleurgebruik juist veel rustiger. Wel vind je op deze nieuwe colorway een combinatie van snakeskin en desert camo wat de sneaker toch weer een hele eigen uitstraling geeft.

De details

De upper van de nieuwe colorway is op het gebied van kleurgebruik erg rustig. Je vindt namelijk op de upper een licht zandkleurige tint. Door de vele elementen op deze sneaker is er veel diepgang te vinden. De Basis van de upper is bekleed met een woestijn camouflage print en is gemaakt van mesh. Daar overheen vind je een volgende laag. Deze laag is gemaakt van leer en is heel basic gebleven door slechts één kleur toe te voegen en een print weg te laten. Vervolgens vind je over deze leren laag nog de mudguard. Deze mudguard heeft een slangenprint gekregen in dezelfde kleuren als de andere elementen. Maar ook de kleinere details op de sneaker zijn gedoopt in deze zandkleurige tint. Kijk maar naar de veters, de tong, de pull tabs en zelfs de Nike branding.

Deze rustige upper is geplaatst op een wat meer opvallende zool. Ondanks dat de midsole simpel wit is gehouden met een Air Unit in dezelfde kleur als de upper, springt de outsole er direct uit. De outsole is namelijk gekleurd in hert Royal Blue. Deze kleur vind je ook terug op de binnenzool van de sneaker.

Al met al is de nieuwe colorway op de Nike Air Max 98 perfect voor de lekkere warme dagen. Vanaf vrijdag 10 mei kan jij deze sneakers toevoegen aan jouw collectie voor een prijs van €190,-. Benieuwd waar ze verkocht zullen worden? Check dan vooral de storelist hieronder en houd de releasekalender in de gaten.


Nike WMNS Air Max 98 Premium 'Camo'

CI2672-100 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article

Size? X adidas ZX5000 dropt eerste foto’s van nieuwe samenwerking 10

De geruchten gingen al dat Size x adidas opnieuw de samenwerking zouden aangaan, en dit keer is de adidas ZX5000 in een heerlijk nieuw jasje gestopt. En we kunnen met volle trots zeggen dat er bij vele al het schuim in de sneakers staat. Er is gekozen voor een slim herfstachtig kleurenpalet. De Size? crew laat weten dat nog niet alles is en dat we hun in de gaten moeten houden want voor je het weet zijn er een heleboel nieuwe updates. Zouden ze dan ook de adidas ZX10.000 transformeren? Lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Size? bestaat dit jaar alweer 20 jaar! Ze vertelden op hun verjaardag dat ze veel exclusieve sneakers zouden droppen en die we snel kunnen verwachten. Size? opende zijn deuren voor het eerst in 2000. Size? staat bekend om de moderne winkels en exclusieve producten die altijd binnen no time uitverkocht zouden zijn.

Size? X adidas ZX5000 / ZX10.000

De heerlijke samenwerking is zeker weten goed gelukt. En zoals velen zeggen, dit lijkt een trefzekere winnaar te zijn. Er is gebruik gemaakt van een slim herfstkleurig pallet die terug is te zien over de gehele sneaker. Natuurlijk kon de Size? branding niet missen, en die zijn gevestigd op de hielen voor extra detailpunten. Ze hebben beide een andere kleur gekregen. Op de foto’s zie je twee verschillende sneakers, het lijkt op de ZX10.000. Deze kunnen we ook verwachten. Maar daar is nog geen verdere informatie over bekend.

Release info

Helaas zijn dit nog maar de eerste foto’s van het paar van de samenwerking Size x adidas, maar een releasedatum is nog niet vastgesteld. Maar zoals Size? crew zegt, houd ze in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: Lukematthews_

‘Cuban Link’, de volgende Nike Air Max 90 colorway 12

Door het hele jaar heen is Nike druk bezig met het uitbrengen van bijzondere Air Max 90 releases. Dit is niet voor niks. Het model bestaat dit jaar namelijk 30 jaar en dat wordt groots gevierd. Met talloze collabs en exclusieve colorways is de Air Max 90 weer populairder dan ooit. We hebben nu ook nieuwe beelden van een nieuwe colorway van de Air Max 90. Deze variant bestaat uit een vrij aparte combo maar is geïnspireerd op Cuba. In dit artikel duiken we in op de Nike Air Max 90 ‘Cuban Link’

Nike Air Max 90 ‘Cuban Link’ | CZ0469-200

Het bovenwerk van deze Nike Air Max 90 ‘Cuban Link’ is gemaakt van kleuren die we zelden samen zien. Zo is de mudguard en midsole pitch-black met hieronder een gumsole. Verder zien we boven op het bovenwerk een lichte sail-kleur met lichtgeel en roze. Een opvallend detail is de zilveren Cuban bracelet met een gouden mini swoosh. 

Deze Nike Air Max 90 ‘Cuban Link’ zal uitkomen op donderdag 11 juni 2020 via o.a. Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Check de Sneakerjagers Releasekalender voor meer informatie en updates over deze release. Je checkt hier ook het meest complete overzicht van alle releases die nog komen gaan. Ook zie je hier de meest hyped sneakers van dit moment. 

Images: Titolo

LEAKED: Nike en Jordan Brand’s 2021 All Star-releases 19

Elk jaar wordt er tijdens het Amerikaanse All Star weekend een grote hoeveelheid exclusieve releases uitgebracht. Voor de eerste twee releases pakt Jordan Brand hét Air Jordan model van 2020, de Air Jordan 1. De Air Jordan 1 All Star 2021 zal uitkomen in een low en een high variant.

Sneaker-leaker Py_Rates heeft op zijn socials getoond dat Jordan brand dezelfde colorway op een low en op een high variant zullen uitbrengen. Het ziet ernaar uit dat ze voor het bovenwerk gebruik hebben gemaakt van twee materialen. Deze colorway is zwart en wit en heeft lakleer bij de mudguard en corduroy bij de achterkant en Swoosh.

Naast deze Air Jordan 1 ‘All Star 2021’ komt er ook nog een Nike Dunk High SE ‘All-Star 2021’. De upper bestaat uit zwarte overlays die gemaakt zijn van lakleer waardoor het extra glimt. De baby blauwe details tussenin zijn gemaakt van normaal nerfleer. Op de zijkant zien we een speciaal ‘All Star Indiana’ logo staan. 

Een exacte releasedatum is nog niet bekend van deze All Star 2021 releases. We verwachten wel dat ze ongeveer 1 week voor het All Star weekend uit zullen komen in 2021.

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender. Je vindt hier het meest complete overzicht van alle sneakers die de komende tijd uit zullen komen. Ook zie je hier het overzicht met alle hyped sneakers van dit moment. 

All Star 2021
All Star 2021
All Star 2021
Images by: PY_Rates