De Cactus Plant Flea Market x Nike Air VaporMax 2019

Na een paar minimale foto’s zijn er eindelijk duidelijke beelden van de Cactus Plant Flea Market x Nike Air VaporMax 2019 | CD7001-300. De sneaker wordt nu alleen nog gereleased op de Dover Street Market op 14 mei, maar er wordt verwacht dat die ook bij Nike gereleased gaat worden. Wanneer dit zal plaatsvinden is nog niet bekend.

De details

De Cactus Plant Flea Market x Nike Air VaporMax 2019 werd onthuld op Nike Air Max Day 2019 in een ‘Remixed’ collectie. Dat was het moment dat we de eerste beelden zagen. Nu ruim een maand verder is er ook eindelijk meer informatie over de sneaker. De Cactus Plant Flea Market liet zich inspireren door Nike’s bekende slogan ‘Just Do It’ voor het ontwerp. De sneaker heeft een onderscheidende gedeconstrueerde esthetiek. Het meest opmerkelijke detail is het Swoosh logo. Deze is vastgemaakt met zwarte labeltjes, heeft een turquoise kleur en is gemaakt van een soort rietje. Aan de zijkant is het bekende ‘Just Do It’ uitgeschreven. Dit loopt door naar de hiel met een gele smiley als de letter ‘O’. De mid-/outsole heeft ook een bijzonder element. Die is rood en blauw van kleur en kan op sommige gedeeltes oplichten. De constructie geeft hierdoor een opmerkelijk en nieuw ontwerp.

De Cactus Plant Flea Market x Nike Air VaporMax 2019 | CD7001-300 wordt exclusief gereleased op dinsdag 14 mei bij de Dover Street Market. Wanneer en waar de sneaker verder gereleased zal worden is nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven van deze release? Hou dan de releasekalender goed in de gaten.


Cactus Plant Flea Market x Nike Vapormax

CD7001-300 · Prijs vanaf โ‚ฌ546,-

Naar alle aanbieders
CD7001-300
CD7001-300
CD7001-300
CD7001-300
Images by HYPEBEAST

Previous ArticleNext Article