De’Aaron Fox brengt een ‘mix-matched’ Air Max 1 uit 1499

Collabs worden vaak gebruikt om de meest uitgewerkte paartjes te creëren. De Nike Air Max 1 ‘Swipa’ is dan ook geen uitzondering.

De’Aaron Fox is een Amerikaanse basketballer die geboren is in New Orleans. De 21 jarige atleet is op dit moment al bezig met zijn 2e seizoen in de NBA. Zijn kwaliteiten zijn niet onopgemerkt gebleven, zo heeft hij de kans gekregen om een Air Max 1 te ontwerpen.

Het meest opvallende aan dit paar is het verschil tussen links en rechts, het zijn namelijk twee verschillende colorways. Wel zijn de materialen op beide sneakers gelijk. Het linker paar valt voornamelijk op door zijn rode mudguard die een soort ‘Safari’ print heeft gekregen. Op dit paartje is de toebox licht blauw en de basis komt in een zwarte kleur. De rechter sneaker heeft een blauwe mudguard en een oranje toebox. Op de hiel staat “Swipa”, de bijnaam van De’Aaron. Op materialen is ook zeker niet bezuinigd: de basis is van ruw suède, de mudguard heeft een print en we zien ook andere geweven stoffen op de under- en overlays.

De sneaker zal naar verluidt op vrijdag 31 mei 2019 uitkomen, echter is er nog niks bevestigd en zijn enkel deze afbeeldingen bekend. Check hieronder alle foto’s die nu zijn opgedoken!

De'Aaron Fox X Nike Air Max 1 'Swipa'

CJ9746-001 · Prijs vanaf €182,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article

‘Natural Grey’ op de Air Jordan 1 High, mogelijk in 2021 3

Als het iets is waar Nike goed in is dan is het wel luisteren naar zijn target audience. Momenteel zijn modellen als de Air Max 90, Dunk Low en de Air Jordan 1 High poplairder dan ooit. De reactie van Nike? Het terugbrengen van de oude colorways en nieuwe collabs. Tot nu to werpt deze tactiek zijn vruchten meer dan af! Momenteel gaat er een nieuwe leak rond, namelijk het feit dat de Air Jordan 1 ‘Natural Grey’ uit 1985 weer terug gaat keren in 2021.

De Air Jordan 1 ‘Natural Grey’ was een van de eerste colorways die Nike en Michael Jordan van de Air Jordan 1 in 1985 op de markt zetten. Het model is een vrij simpele colorway en bestaat eigenlijk uit twee kleuren: zilver en wit. 

Zoals we gewend zijn van de 1985 releases is het bovenwerk van deze sneaker uitgevoerd in het leer. Het grootste gedeelte van het bovenwerk is wit maar de swoosh, het wings logo en de outsole zijn zilverkleurig gemaakt. Dit geeft de sneaker gewoon net dat stukje perfectie die we gewend zijn van de Air Jordan 1. 

Aangezien het nog niet zeker is of de sneakers ook daadwerkelijk zullen uitkomen kunnen we nog geen releasedatum bevestigen. Houdt de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor mogelijke updates en meer informatie over deze release. Check in de tussentijd deze foto’s van de originele 1985 Air Jordan 1 High ‘Natural Grey’. 

'Natural Grey'
'Natural Grey'

Saucony Grid Web komt terug en krijgt ‘Iridescent’ colorway 3

Het merk Saucony heeft de Grid Web weer terug gebracht en heeft dit keer een hele gave colorway mogen ontvangen. Dit keer heeft die namelijk een Crisp White en Iridescent colorway. De Grid Web werd voor het eerst geïntroduceerd in 2000 en stond bekend als “The Performance Sneaker”, door de golvende lijnen en een sporty uiterlijk. Dit heerlijke paar belooft al heel snel uit te komen, de ‘Iridescent’ belooft al op 1 juni uit te komen. Lees dus snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Saucony Grid Web ‘Iridescent’ | S70492-01

Voor het eerst getoond in 2000. Comfortabel en geweldige looks, de Saucony heeft alles in één. De Saucony Grid Web is gemaakt van lichtgewicht mesh en heeft vlammen van plastic in een “Iridescent” colorway. De sneaker past dus precies bij de tijdgeest van vandaag. De klassieke sneaker is herwerkt en heeft een golvende, moderne draai gekregen.

Het Grid Web is een presentatiegerichte sneaker en beschikt over de ultramoderne Grid technologie van het merk. Het bovenwerk heeft een witte basis gekregen, met iriserende details. De sneaker heeft een sportieve look en focus op comfort.

Release info

Nog heel even wachten dus, de Saucony Grid Web ‘Iridescent’ zal terugkeren met zijn heerlijke vernieuwde uiterlijk en prachtige colorway. Ze zullen verkrijgbaar zijn vanaf 139,- euro en je kan ze vinden bij verschillende retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

Saucony Grid Web 'Iridescent'

maandag 1 juni 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Saucony

Converse viert de vijfde Pride collectie met Chuck Taylor 4

Pride Never Stops, het motto van Converse. Het merk heeft een gehele collectie gewijd aan de Pride Month en heeft vier heerlijke colorways gebracht op lage en hoge modellen op de Chuck Taylor. Het is een viering van inclusiviteit en trots, in alle vormen en kleuren. Dat is waar het bij Pride om draait, en iets mooiers bestaat niet. Alle sneakers zijn geïnspireerd op de vele vlaggen die door de LGBTQ gemeenschap worden gehesen. De collectie genaamd “More Colour, More Pride” komt al heel snel uit, op vrijdag 29 mei 2020 zullen ze alle vier online staan.

Converse Chuck Taylor Pride

Sinds 2015 viert het schoenenmerk al de Pride Month, dit doen ze door een gehele collectie voor hen te ontwerpen. Wat betekent dat dit het vijfde jaar alweer is, deze collectie is de meest uitgebreide assortiment sneakers tot nu toe. De Chuck 70 en All Star worden gebracht in een breed scala aan regenboog printjes. Speciaal voor iedereen, zodat ze hun Pride maand van juni op hun eigen manier willen vieren.

Release info

De gehele collectie belooft al sneller te droppen dan je zou denken, morgen op 29 mei 2020 zal het pack droppen. Dan zullen ze verkrijgbaar zijn bij Converse, de prijzen verschillen nog een beetje. Dus kijk gerust hieronder voor alle informatie. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Converse Chuck 70 Low Pride 'Multi'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders

CONVERSE CHUCK 70 LOW PRIDE ‘MULTI’ | 167756C

Converse Chuck Taylor Low Pride 'White'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders

CONVERSE CHUCK TAYLOR LOW PRIDE ‘WHITE’ | 167760C

Converse Chuck Taylor Pride 'White'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders

CHUCK TAYLOR PRIDE ‘WHITE’ | 167758C

Converse Chuck Taylor Pride 'Black'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders

CONVERSE CHUCK TAYLOR PRIDE ‘BLACK’ | 167759C

Images by: Converse