Y-3 Runner 4D II komt in een nieuwe colorway 92

Y-3 en adidas zetten hun futuristische collectie voort met de release van een nieuwe colorway van de ‘Runner 4D II’. Deze zomerse sneaker beschikt over een witte kleur. adidas en Y-3 werken al jaren samen en deze collab is wereldberoemd. Nu staat er een nieuwe colorway voor de deur die waarschijnlijk in een gelimiteerd aantal komt.

De details

De upper van de nieuwe colorway van dit futuristische model is gemaakt van een dubbele laag Primeknit. Deze upper is gemaakt van een witte kleur en beschikt over de kenmerkende 3 strepen van adidas. Door middel van contrasterende zwarte strepen valt deze sneaker extra op. Ook staat er onder deze drie strepen ‘Yohji Yamamoto. Dit is geschreven op een sierlijke wijze. Deze contrasterende details zijn verwerkt onder de veters die op technische, futuristische wijze zijn bevestigd. De veters zijn gemaakt van lightweight tensile cording. Verder heeft de zool een upgrade gekregen, want de zool heeft een breder voetbed. Ook is de midsole dikker en hoger geworden. De Continental rubberen outsole beschikt nu ook over meer grip.

Deze nieuwe colorway van de samenwerking tussen Y-3 en adidas kan je op donderdag 2 mei verwachten bij sneakersnstuff voor €500,-. Echter komt deze sneaker wel in een gelimiteerd aantal. Houd onze releasekalender goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneaker nieuws!


Runner 4D II
Runner 4D II
Runner 4D II
Images by Y-3

Previous ArticleNext Article

Sarenza // Top 10 witte zomer sneakers 2

Hopelijk komt er binnenkort een einde aan het slechte weer tijdens deze lente en komen de zomerse temperaturen langzaam omhoog. Als de zon begint de schijnen zie je dat veel mensen de felle kleuren weer uit de kast trekken. bij een kleurrijke outfit past natuurlijk een perfect witte sneaker. Bij Sarenza hebben ze op dit moment veel witte sneakers in het assortiment. Om jullie te helpen bij het maken van een goede keuze voor de mooiste witte sneakers hebben wij een Top 10 witte zomer sneakers bij Sarenza samengesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.


1. Nike Air Max 1 | AH8145-110


2. Reebok Classic Leather | 49799


3. Asics Gel-Lyte | HL7W3 0101


4. Nike Air Force 1 | 315122-111


5. Puma Cali | 369155-01


6. Fila Disruptor Low | 1010302.1FG


7. adidas Originals Falcon | EE8838


8. Nike M2K Tekno | AV4789-101


9. adidas Originals U_Path Run | G27637


10. Reebok Club C 85 | CN7753

Uitgelichte afbeelding: Fila


Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 3

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.


Nieuwe Air Jordan 1 Cargo komt in het zwart 7

Een maand geleden introduceerde Jordan een nieuw model, genaamd de Air Jordan 1 Cargo. Toen brachten zij een witte colorway uit en nu is er een zwarte colorway onderweg. De AJ 1 Cargo beschikt over allerlei lagen die over elkaar heen lopen. De ontwerpers van het nieuwe model hebben hun inspiraties gehaald uit reizen en vliegen.

Air Jordan 1 Cargo “Black”

AJ1 Cargo’s nieuwste colorway behoudt de kenmerkende, kruisende lagen op de zijkanten. Door middel van de overlappende lagen zie je de witte Swoosh amper. Op de tong en op de veters zitten kleine oranje details. De upper is gemaakt van leer en textiel, dit zorgt voor een enorm licht en comfortabel gevoel. Op de tong zit een kliksluiting en deze is geïnspireerd op een bagagelabel. Ook de rubberen zool beschikt over een witte kleur. Op de enkel aan de binnenkant staat in witte letters “Inspired by greatness designed for flight”.

In Amerika is de nieuwe colorway al uitgekomen. Wanneer de colorway in Europa zal uitkomen is nog niet bekend, maar wij verwachten dat hij binnenkort verkrijgbaar zal zijn via nike.nl. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


Air Jordan 1 Cargo
Air Jordan 1 Cargo
Images by Nike