Skip to content
Upcoming

Nike geeft de Air Max 270 drie heerlijke ‘Floral’ colorways

25 april 2019 16:30
Nike geeft de Air Max 270 drie heerlijke ‘Floral’ colorways

De lente is in volle gang. Nog heel even en dan staat de zomer alweer voor de deur. Er komen ook steeds meer nieuwe colorways uit die perfect zijn voor deze seizoenen. Dit keer voegt Nike een heerlijke ‘Floral’ colorway toe aan de Air Max 270 en deze is nu al verkrijgbaar!

De details

De Air Max 270 krijgt niet één, niet twee, maar drie ‘Floral’ colorways! Het bloemen patroon wat op de colorways te vinden is, heeft Nike al een keer eerder gebruikt op de Nike Cortez. Als eerst kijken we naar de colorway met de vrolijke en felle kleuren. De Basis van de sneaker is clean wit met een paar zilveren details zoals de Swoosh aan de zijkant. Hierdoor springen de andere kleuren er perfect uit. op de hiel vind je een geel paneel wat direct goed opvalt. Deze gele kleur kan je ook terugvinden op de lussen waar de veters doorheen gaan. Het achterste deel van de midsole heeft het bloemenpatroon gekregen. In dit patroon vind je roze en oranje bloemen met af en toe een blauwe Swoosh. Direct onder dit bloemenpatroon bevindt zich de Air Unit in een fel roze kleur.

Nike Air Max 270 SE Floral

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 270 SE Floral Damesschoen

De tweede colorway is qua kleurgebruik veel rustiger dan de vorige. Hier vind je namelijk alleen maar de kleuren zwart en wit. Ook hier is de basis wit, maar hebben de zilveren details hier een zwarte kleur gekregen. Het paneel op de hiel is ook zwart gekleurd. Het bloemenpatroon bestaat bij deze colorway uit een zwarte ondergrond met daar overheen witte bloemen en Swooshes.

Nike Air Max 270 SE Floral

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 270 SE Floral Damesschoen

De laatste colorway die deze bloemen print krijgt is erg opvallend. Waar de vorige twee colorways een witte basis hadden, heeft deze sneaker dit juist zwart. De details zijn geel gekleurd en het paneel op de hak is gekleurd in University Red. De bloemen in het patroon zijn gekleurd in dezelfde kleur rood en zwart en zijn geplaatst op een gele achtergrond.

Nike Air Max 270 SE

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 270 SE Floral Damesschoen

Deze Nike Air Max 270 ‘Floral’ colorways zijn op dit moment al verkrijgbaar bij Nike voor een prijs van €160,-. Wil jij lekkere frisse sneakers deze zomer? dan is de kleurrijke Air Max 270 echt wat voor jou. Wil je een frisse sneaker maar net wat rustiger qua kleurgebruik? ga dan voor de zwart/witte variant. Als je de aandacht wil trekken van voorbijgangers, dan is de laatste colorway perfect.