Air Jordan 1 ‘Panda’ released vrijdag 26 april! 276

Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat er voor de Air Jordan 1 weer een nieuwe colorway op de planning stond. Dit ging om de ‘Panda’ colorway. Een colorway dat qua kleurgebruik erg rustig is en een aantal interessante details bevat. Eindelijk is het dan zover. Morgen, vrijdag 26 april, komt de Air Jordan 1 ‘Panda’ dan eindelijk uit!

De naam ‘Panda’ Zegt het eigenlijk al. De sneaker bestaat uit de kleurencombinatie zwart en wit. Het materiaalgebruik is per kleur verschillend. Zo vind je op de upper een basis van wit natuurlijk leer, met daar overheen zwarte panelen. Deze zwarte panelen zijn gemaakt van echt pony hair. Hierdoor wordt de colorway ‘Panda’ nog eens extra versterkt doordat de vacht van de pandabeer wordt nagebootst. Dit pony hair materiaal vind je onder andere op de mudguard, rondom de hiel, bij de veters en natuurlijk op de Swoosh. De upper is geplaatst op een witte midsole met daaronder een zwarte outsole. Doordat het wit misschien een beetje de overhand kan nemen, zijn er zwarte veters toegevoegd aan deze sneaker.

Morgen, vrijdag 26 april, is het dus zover! Wil jij de Air Jordan 1 ‘Panda’ toevoegen aan jouw sneakercollectie? Zorg dan dat je morgen om 09:00 uur klaar zit. De sneakers zullen voor een prijs van €160,- verkocht worden. Check vooral de storelist om te zien waar jij deze pareltjes kan bemachtigen.


Images by: Nike
Uitgelichte afbeelding: 43einhalb

Previous ArticleNext Article

Naast de Air Max 1 komt er ook een Air Force 1 ‘Inside Out’ 12

Zoals jullie vast al weten gaat Nike een ‘Inside Out’ versie uitbrengen van de legendarische Air Max 1. Nike zou Nike niet zijn als ze hier niet op zouden voort borduren. Nu zijn er dan ook beelden opgedoken van een Air Force 1 ‘Inside Out’

De Details

Dit paartje kun je wel als zeer uniek beschouwen binnen de Air Force 1 modellen. om te beginnen starten we met de tong. Hij is letterlijk omgedraaid, de size-tag is nu zichtbaar en het logo van Nike bevindt zich aan de onderkant van de tong. Vervolgens zijn op de toebox maar de helft van het normale aantal luchtgaatjes te vinden. Daarnaast is de Swoosh anders dan normaal. Hij is binnenstebuiten op de sneaker geplaatst en halverwege loopt er een stuk onder de upper door. Tevens hebben ze ervoor gezorgd, door een uniek stitching werk en overlays, dat het echt lijkt alsof de sneaker binnenstebuiten is. Ten slot hebben ze voor de heeltab gebruikgemaakt van zacht suède, bij de linker is dit rood van kleur en bij de rechter blauw.

Helaas is er nog geen exacte releasedatum vastgesteld door Nike, evenals de kostprijs. Er bestaat wel een kans dat met dit model erbij, Nike een mooie collectie gaat opzetten. Ben jij benieuwd naar nog meer informatie, houd dan onze releasekalender in de gaten.


Nike Air Force 1 Inside Out 898889-103 Release Date
Nike Air Force 1 Inside Out 898889-103 Release Date
Nike Air Force 1 Inside Out 898889-103 Release Date
Nike Air Force 1 Inside Out 898889-103 Release Date
Nike Air Force 1 Inside Out 898889-103 Release Date
Nike Air Force 1 Inside Out 898889-103 Release Date
Nike Air Force 1 Inside Out 898889-103 Release Date

Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 22 22

Steeds vaker komt de zon achter de wolken vandaan. Eindelijk mogen we onszelf laten wennen aan deze heerlijke warme temperaturen. Misschien heb jij al een paar nieuwe sneakers aangeschaft voor de aankomende zomermaanden, maar misschien ook nog niet. Deze week staan er in ieder geval weer een aantal vette releases op de planning die perfect zijn voor de zomer. Neem dus vooral een kijkje hieronder voor de Hottest Sneaker Releases van week 22 en bepaal welk paartje jij deze zomer echt aan jouw voeten wil dragen. Ben je nieuwsgierig naar alle aankomende releases? Neem dan een kijkje in onze releasekalender voor een duidelijk overzicht.


1. Sacai x Nike Blazer High ‘Varsity Maize’ | BV0072-700

Sacai X Nike Blazer High 'Varsity Maize'

2. Sacai x Nike Blazer High ‘University Blue’ | BV0072-001​​​

Sacai X Nike Blazer High 'University Blue'

3. Nike Air Max 2 Light ‘Purple’ | AO1741-103

Nike Air Max 2 Light 'Purple'

4. adidas WMNS Hypersleek ‘Crystal White’ | G54058

adidas Wmns Hypersleek 'Crystal White'

5. Neymar JR x Nike Shox R4 ‘White’ | BV1387-001

Neymar JR X Nike Shox R4 'White'

6. adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘Vanta’ | FU6684

adidas Yeezy Boost 700V2 'Vanta'

7. adidas Alphaedge 4D ‘White’ | EF3454

adidas Alphaedge 4D 'White'

8. Asics x Hypebeast Gel-Kayano 5 OG ‘Sundown’ | 1021A180-101

Asics x Hypebeast Gel-Kayano 5 OG 'Sundown'

9. Sneakerholics x KangaROOS Coil-R1 ‘Bubblegum’ | 4702S-000-0030

Sneakerholics X KangaROOS Coil-R1 'Bubblegum'

10. adidas Continental 80 ‘Home of Classics’ | EE6329

adidas Continental 80 'Home of Classics'

Uitgelichte afbeelding: @hanzuying


KangaROOS x Sneakerholics geven de Coil-R1 een enorm zoete make-over 33

Iedereen kent wel die felroze kauwgom verpakkingen die net voor dat je wil afrekenen bij een kassa nog worden aangeboden. Of die kauwgombal-automaten bij een cafetaria. Bubblegum komt altijd in de mooiste kleuren, maar al die suikers doen bijna pijn aan je tanden. KangaROOS en Sneakerholics hebben besloten om deze zoete mooie kleuren over te brengen op de KangaROOS Coil-R1. Benieuwd naar de KangaROOS x Sneakerholics Coil-R1 ‘Bubblegum’? lees dan snel verder.

De details

De Coil-R1 beschikt over een upper waar veel verschillende materialen op terugkomen. Denk hierbij aan duurzaam leer, suède, nubuck en zelfs mesh. Het leer en mesh komen in een clean witte kleur, maar het suède en nubuck daarentegen bestaan uit felle kleuren. Het suède heeft een typische roze kleur gekregen dat perfect aansluit op het Bubblegum thema. De elementen die gemaakt zijn van nubuck hebben een opvallend blauwe kleur gekregen. Deze blauwe kleur sluit mooi aan op de zool. De midsole is namelijk wit van kleur, maar de outsole daaronder bevat dezelfde kleur blauw als op de upper.

De KangaROOS x Sneakerholics Coil-R1 ‘Bubblegum’ komt eerst zaterdag 1 juni uit bij Afew-Store. Een week later zal deze sneaker ook releases bij andere retailers. Aan deze sneaker hangt echter wel een flink prijskaartje, namelijk €270,-. Maar voor de mensen die terug willen kijken op de tijd waarin zij hun kaken kapot kauwde op zoete kauwgomballen is dit natuurlijk de perfecte sneaker! Bekijk hieronder de foto’s en de storelist. Wil jij geen enkele release missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten.


KangaROOS - x Sneakerholics Coil-R1 Bubblegum - 4702S 000 0030
KangaROOS - x Sneakerholics Coil-R1 Bubblegum - 4702S 000 0030
KangaROOS - x Sneakerholics Coil-R1 Bubblegum - 4702S 000 0030
Images by: 43einhalb