Skip to content
Upcoming

Human Made x adidas Solar HU Glide RELEASE

24 april 2019 15:51
Human Made x adidas Solar HU Glide RELEASE

Pharrell Williams is altijd druk bezig. Al eerder zagen we beelden van de gloednieuwe sneaker van HUMAN MADE in een rode colorway. Ook de eerste beelden van de blauwe colorway zijn er. De releasedatum van de nieuwe Human Made x adidas Solar HU Glide is op vrijdag 3 mei.

Als je maar één woord zou kunnen gebruiken om Pharrell Williams te beschrijven, dan zou productief perfect passen. De creatieve artiest heeft schijnbaar altijd een nieuw project in de maak, en de afgelopen maanden heeft hij twee nieuwe colorways van de adidas Solar Hu Glide ontworpen in samenwerking met Human Made. Dit is een wit met blauw, en een wit met rode colorway. De goede vriend van Pharrell genaamd Nigo is de mede oprichter van BAPE. Hij zal de Human Made allereerste winkel openen in Japan. Om dit te vieren zal het wit met blauwe paar alleen verkrijgbaar zijn in de winkel.

De details

Afgezien van de grote geborduurde blauwe hartafbeelding op de voorkant, heeft de sneaker over het algemeen een eenvoudig ontwerp. De basis van de sneaker is compleet wit. Daarnaast zijn er kleine grijze en zwarte details toegevoegd. Een witte boost-midsole en zwarte outsole maken de look af. Hierdoor wijkt de sneaker ook niet af van het model van de Ultra Boost. De tong van de sneaker steekt dan ook weer iets uit dan de sneaker zelf. Ook aan de hiel zie je dit terug. Het welbekende adidas logo is dan ook gewoon aanwezig op de tong.

Let op, de sneaker is alleen verkrijgbaar in Japan bij de nieuwe Human Made store.


Human Made x adidas Solar HU Glide
Human Made x adidas Solar HU Glide
Human Made x adidas Solar HU Glide
Images by Human Made