Skip to content
Upcoming

Een magische samenwerking tussen Vans en Harry Potter

23 april 2019 15:32
Een magische samenwerking tussen Vans en Harry Potter

Vans heeft een opmerkelijke, maar magische samenwerking aangekondigd. Dit keer gaat het om ‘Harry Potter’. Tot nu toe zijn er nog geen foto’s uitgekomen van de samenwerking. Echter gaan er geruchten rond dat alle 4 de afdelingen van Hogwarts een kenmerkende sneaker krijgen.

Ergens in 2019 zal Vans in samenwerking met ‘Harry Potter’ sneakers uitbrengen voor alle liefhebbers van Harry Potter. Tot nu toe is er nog niks bekend over een releasedatum of om welk model sneakers het gaat.

Het merk Vans heeft op zijn Instagram kanaal een gif geplaatst van de samenwerking tussen de twee. Als achtergrond wordt er gebruikgemaakt van verschillende kleuren die ook in de schilden voorkomen van de 4 afdelingen van Hogwarts. Ook heeft de Amerikaanse website van Vans een speciale webpagina waar 4 verschillende panelen op staan van de afdelingen van Hogwarts. De verschillende afdelingen zijn: Griffoendor, Ravenklauw, Zwadderich en Huffelpuf. Elk paneel beschikt over een opvallende kleur en een trippend patroon. Ook staat er “Vans en Harry Potter hebben samengewerkt om een magische collectie van sneakers, kleding en accessoires voor heksen, tovenaars en dreuzels te maken”.

Zodra er foto’s zijn uitgekomen van de samenwerking tussen Vans en Harry Potter laten wij het zo snel mogelijk weten. Houd goed onze website in de gaten om up-to-date te zijn van het laatste nieuws.


View this post on Instagram

Something magical coming soon.

A post shared by Vans Europe (@vans_europe) on

Vans Harry Potter samenwerking