De Nike Air Max 98 krijgt een opvallende basketbal colorway

Het lijkt er op dat de originele basketbal colorways een comeback aan het maken zijn. We hebben al een look gehad van de Air Jordan 4 ‘Bred’ en Air Jordan 1 ‘Bred’. Nu krijgt de Air Max 98 ook een basketbal colorway.

De details

De upper van de sneaker heeft een combinatie van leer en textiel. De kleurencombinatie die hier gebruikt wordt is rood en zwart. De zwarte kleur is terug te vinden in de strepen, het Air Max logo op de tong en het Nike logo op de zijkant van de sneaker. De mudguard is gemaakt van zwart nubuck en geeft zo een mooi contrast aan de sneaker. De midsole is wit en de outsole weer zwart. Het 360 graden Air systeem van de Nike Air Max 98 is rood en geeft de sneaker zo een meer speelse look.

Er is nog geen exacte releasedatum bekendgemaakt maar wordt binnenkort wel verwacht op Nike.com voor โ‚ฌ180,-. Wil jij geen een release missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!


Nike Air Max 98 'Red'

640744-604 · Prijs vanaf โ‚ฌ143,-

Naar alle aanbieders
Air Max 98
Air Max 98
Air Max 98

Previous ArticleNext Article