Skip to content
Editorial

De ingrediënten voor een unieke & exclusieve style

19 april 2019 16:28
De ingrediënten voor een unieke & exclusieve style

Uniek. Exclusief. Iets totaal anders hebben dan een ander. Dit kunnen een paar redenen zijn om bijvoorbeeld nieuwe sneakers en/of een outfit aan te schaffen. Maar hoe ga je het combineren? Hoe bepaal je jouw eigen style of hoe kan je dat creëren? Met deze ingrediënten ontdek jij je eigen style!

Create Your Own Style

De belangrijkste DO is dat er eigenlijk niet veel nodig om je eigen style te creëren. Het is een kwestie van je eigen smaak volgen. Wel zijn er enkele don’ts als het gaat om het samenstellen van je look. De belangrijkste DON’T is het combineren van meerdere merken zoals Nike en adidas in één outfit. Ga voor het creëren van je eigen style voor een brand waar jij je het meest mee kan identificeren! Wij zijn gegaan voor een Nike outfit voor de man en een Fila outfit voor de vrouw.

Find Your Store

Een shop waar je goed kan slagen om jouw eigen style te creëren is JD Sports. Vooral de JD Exclusive items lenen zich goed om de unieke exclusieve match te vinden tussen sneakers en outfit. Om je te inspireren hebben wij een JD shop bezocht en hebben wij twee outfits samengesteld.

Ladies look: Fila

Voor de vrouwelijke look zijn we gegaan voor Fila. Het van oorsprong Italiaanse merk is weer helemaal terug. Als we naar de collectie kijken van Fila zien we duidelijk dat ze de 90’s vibe hebben teruggebracht. Om deze 90’s vibe door te voeren hebben we een Fila Stripe Baseball T-Shirt gecombineerd met een Fila Logo Cycle Shorts.

Het navy blauwe Fila Stripe Baseball dames t-shirt is gemaakt van zacht polyester voor een comfy feel. De button-down knoopsluiting en de witte vertical strepen leveren een classic baseball look. De relaxte halslijn en wit-rode Fila branding maken deze tee on-point.

Voeg daarbij het Logo Cycle Shorts van Fila toe. Deze kobaltblauwe dames fietsshort is gemaakt van stretchy polyester voor extra comfort en optimale bewegingsvrijheid. Uitgevoerd in een slim fit en voorzien van een elastische tailleband. De wit-rode Fila branding siert het linkerbeen.

Om de gehele Fila look te completeren hebben we de exclusieve JD Only Fila Disruptor II sneakers uitgekozen. Deze zijn uitgevoerd in glimmend leer met synthetische details. Feel sporty en powerful met de imposing silhouette en de lace up front.

Deze sneakers zijn extreem lichtgewicht door de EVA-middenzool terwijl de rubberen buitenzool extra grip biedt op elk oppervlak. De dames sneakers kunnen het beste omschreven worden als comfortabel, duurzaam en stylish met als finishing touch een all-white colourway en zwarte Fila-branding op de tong, zijkant en hiel. Let op: De Disruptor sneakers vallen klein.

Shop The Look

Gents look: Nike

Voor de mannelijke look hebben we een stoere Nike Tape Poly Track Top uitgekozen met een Nike Hybrid All Over Print T-Shirt en een Nike Tape Trainingsbroek.

De zwarte heren tee is uitgevoerd met een grijs-witte Nike branding print. Gemaakt van zacht katoen voor ultracomfy wear. Dit crew neck t-shirt is afgewerkt met een witte Nike branding.

Verzeker jezelf van een edgy streetstyle met de Tape Track Pants van Nike. Deze grijze heren trainingsbroek is gemaakt van duurzaam polyester en is exclusief verkrijgbaar bij JD Sports. Handige features zijn de zijzakken en enkelritsjes voor easy comfort. Met elastische tailleband voor een custom fit. De wit-zwarte Swoosh tape accentueert de sporty feel.

De look wordt gecompleteerd met een paar Nike Air Max 95 Ultra JD Exclusive. Deze streamlined zwart-grijze heren sneakers zijn voorzien van een ademend mesh bovenwerk met synthetische overlays. Rustend op een PU middenzool voor lichtgewicht demping en grippy waffelzool. Finished off met full-length Air en Swoosh.

Shop The Look

Of je nu opzoek bent naar running kicks voor een high performance of de nieuwste releases van topmerken; JD got you covered! Check nu de exclusieve JD collectie voor een headturning look!

Images: Sneakerjagers | Photographer: Nikki van Toorn