Nike geeft zijn Air Max Plus een nieuwe ‘Easter’ colorway

Aankomende zondag en maandag, op 21 en 22 april, is het alweer Pasen. In het teken van deze feestdag geeft Nike zijn Air Max Plus model een nieuwe ‘Easter’ colorway. Deze ‘Easter’ colorway bestaat uit felle en vrolijke kleuren die perfect passen binnen dit lente seizoen.

De details

De nieuwe colorway van de Air Max Plus heeft een vrolijke en frisse uitstraling. Dit komt onder andere door de witte basis die gemaakt is van mesh. Over deze clean witte laag, zijn de herkenbare waves te zien van de Air Max Plus. Deze waves zijn gedipt in de kleur teal. Opvallend aan deze sneaker is het subtiele gebruik van andere kleuren op de upper. Zo heeft de Swoosh op de zijkant van de sneaker namelijk een fel gele kleur gekregen. Ook de lussen bovenop de voet waar de veters doorheen gaan, hebben verschillende kleuren. Hier zie je onder andere teal en geel terugkomen, maar ook lichtblauw en twee tinten roze. Hierdoor lijkt de sneaker op een creatief beschilderd paasei.

De kleurrijke upper is geplaatst op een clean witte midsole. Dit zorgt voor een mooi balans in het kleurgebruik. De Air Unit binnenin de midsole heeft ook nog een kleur gekregen die we al zagen terugkomen op de upper, namelijk geel. Al met al is deze sneaker een prachtig paartje om te dragen tijdens Pasen, maar ook zeker voor in het aankomende seizoen!

Helaas is er nog geen releasedatum bekend voor de Nike Air Max Plus ‘Easter’. Houd dus vooral onze releasekalender in de gaten voor deze en andere releases.


Nike Air Max Plus 'Easter'

CJ9925-300 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article