De geperforeerde adidas Falcon Alluxe W is nu verkrijgbaar 121

Na meerdere releases van de adidas Falcon in verschillende colorways, is er nu een gloednieuwe variant. Dit model is afwijkend van wat we vaker zagen. Met deze rustige colorway ben je helemaal ready voor de zomer. De nieuwe adidas Falcon Alluxe W is nu verkrijgbaar.

Er zijn de afgelopen tijd enorm veel varianten van de Falcon gereleased. Vorig jaar maakte dit model zijn debuut. Vanaf dat moment is het 90s-geïnspireerde ontwerp erg populair geworden. Dit kwam ook voornamelijk door Kylie Jenner die het model op de markt heeft gezet. De sneaker ging de strijd aan om de mannelijke tegenhanger, de Yung-1, te overtreffen. De nieuwste Falcon Alluxe W wijkt af van de welbekende retro-kleuren en kiest voor iets rustigers. Hierdoor is de sneaker ook perfect voor de zomer. Daarbij heeft dit model voor de eerste keer een volledig geperforeerde bovenkant.

De details

De sneaker heeft een compleet frisse uitstraling door de nieuwe colorway. De basis is van wit met een midsole in een beige kleur. De welbekende adidas stempel is weer aanwezig naast de veters, op de hiel en op de tong van de sneaker. Een opmerkelijk detail van de nieuwe adidas Alluxe W is de geperforeerde bovenkant. Hierdoor is het ook een ideale sneaker voor de zomer. Door het basic kleurgebruik valt de sneaker ook goed te combineren met je outfit. De gloednieuwe adidas Falcon Alluxe W is verkrijgbaar vanaf €125,- bij verschillende retailers waaronder adidas zelf.


Images by adidas

Previous ArticleNext Article

Nike Air Max 97 komt in een clean witte colorway met koperen details 4

De Nike Air Max 97 is tegenwoordig een behoorlijk populair model van Nike geworden. Dit gestroomlijnde model heeft de laatste tijd vele nieuwe colorways gekregen en daar heeft Nike nu weer een nieuwe aan toegevoegd. Dit keer komt de Air Max 97 met interessante koperkleurige details.

De details

De Nike Air Max 97 oogt erg rustig ondanks een opvallend detail op de upper. De upper is voornamelijk voorzien van een clean witte kleur, maar er loopt één element over de sneaker die een koperen kleur heeft gekregen. De print op dit detail heeft veel weg van de schubben van een vis en hebben ook een zelfde soort glanzend effect. Dit zorgt ervoor dat de sneaker goed zal opvallen wanneer er licht op valt. Deze upper is weer geplaatst op een witte mid- en outsole die natuurlijk goed aansluiten op de upper.

Op dit moment is deze colorway van de Nike Air Max 97 al verkrijgbaar voor een prijs van €140,-. Bekijk hieronder de foto’s en check waar jij deze sneakers kan kopen.


Images by: Nike

Epic Store Breda // Top 10 Spring Sale 7

Het is weer zo ver. De zomer komt eraan, en dat betekent nieuwe kleding en sneakers. Toch is het altijd moeilijk om een paar leuke sneakers te vinden, die ook nog is in de uitverkoop zijn. Epic Store uit Breda heeft dan wel een hele aangename actie voor jou! Op dit moment is er een Spring Sale bezig die oploopt tot wel 50% korting. Dit is jouw kans om toe te slaan! Om jullie een handje te helpen hebben wij een Top 10 samengesteld. Deze onderstaande pareltjes mag je zeker niet missen. Zit er voor jou niks tussen? Check dan de website voor meer.


1. adidas Yung 1 Legend Ivy | BD7655


2. Nike Air Max 720 Black Metallic Silver | AO2924-003


3. Mizuno Wave Rider 1 | D1GA192653


4. Nike Air Max 95 Black Habanero | CD0180-001


5. Puma Cell Venom | 0369354 01


6. Nike Air Force 1 | BV0322-002


7. Mizuno Wave Rider 1 | D1GA192560


8. Fila Venom V94M | 1010255.03G


9. Nike Air Max Deluxe SE Sail | AO8284-100


10. New Balance 997D | MS997HGD


Nike M2K Tekno // Top 10 7

De Nike M2K Tekno is geïnspireerd op de Monarch franchise en heeft futuristische details. Deze sneaker past perfect binnen de Dad Shoe trend vanwege zijn bulky sole. Aangezien deze trend nog altijd in volle gang is, zie je deze sneaker ook steeds meer in het straatbeeld verschijnen. De sneaker is er in vele verschillende colorways en daarom hebben wij de allerleukste colorways hieronder in de vorm van een top 10 Nike M2K Tekno neergezet.


1. Nike M2K Tekno SE ‘Laser Fuchsia’ | AV4221-600


2. Nike M2K Tekno SE | AV4221-800


3. Nike M2K Tekno SE | CJ5842-700


4. Nike M2K Tekno Camo | CI9086-100


5. Nike M2K Tekno SP | BV0074-001


6. Nike M2K Tekno SP | AO3108-014


7. Nike M2K Tekno SP | AV4789-101


8. Nike M2K Tekno Premium ‘Black Leopard’ | CD0181-001


9. Nike M2K Tekno SP | CI9086-001


10. Nike M2K Tekno SP | AO3108-013

Uitgelichte afbeelding: 43einhalb