Converse komt met een nieuwe basketbal sneaker

Kort geleden kwam het nieuws naar buiten dat er een samenwerking onderweg is tussen Converse en JW Anderson. Nu is er alweer nieuws naar buiten gekomen dat er een nieuwe basketbalschoen onderweg is genaamd ‘All Star Pro BB’.

Converse heeft zich laten beïnvloeden door de expressieve aard van basketbal. Hierdoor ontwierp Converse een sneaker met een functie. Met dit nieuwe model willen de ontwerpers een sneaker neerzetten, waarmee je zonder problemen manoeuvres kan maken op het veld. Echter willen de ontwerpers het ook nog modieus houden. Dit is een sneaker waar stijl net zo cruciaal is als de prestaties.

De details

Converse zijn All Star Pro BB sneaker maakt gebruik van een simpele rubberen zool en een minimalistische canvas upper. De upper is gemaakt van een enkele laag canvas, dit staat bekend als ‘Nike Quadifit mesh’. Echter beschikt de zool over ‘drop-in Nike React’, beter bekend als ‘Lichtgewicht en duurzaam’. De sneaker komt in 2 verschillende colorways, in het zwart en in het wit. Op de zijkant staat het kenmerkende Converse logo en op de zool loopt een opvallende oranje streep. Ook bij de witte colorway loopt een oranje streep over de zool. Verder heeft de upper van deze colorway verschillende kleuren, want er loopt ook nog een oranje lijn over de upper.

Scroll naar beneden voor foto’s van de nieuwe All Star Pro BB. Wij weten nog geen exacte releasedatum van deze sneaker, maar wij verwachten dat deze sneaker ergens in mei zal uitkomen via converse.nl. Houdt onze releasekalender goed in de gaten voor een releasedatum.


All Star Pro BB
All Star Pro BB
Afbeeldingen: Hypebeast

Previous ArticleNext Article