adidas Originals & Hender Scheme nieuwste collab 427

adidas en Hender Scheme hebben al meerdere keren samengewerkt. De eerste keer vond plaats in 2017 doordat beide merken de relatie tussen prestatie- en lifestylesneakers aan het verkennen waren. Tijdens deze samenwerking heeft de oprichter en designer van Hender Scheme, Ryo Kashiwazaki, het bekende Duitse sportmerk inzichten gegeven in het designererfgoed. Telkens als er een nieuwe samenwerking plaatsvindt, wordt het enthousiasme voor creatie bij beide merken weer herenigd.

De nieuwste samenwerking tussen adidas Originals en Hender Scheme richt zich op de adidas Lacombe en adidas Sobakov. Dit zijn niet de meest bekende modellen, maar daarom is het juist leuk om die modellen een make-over te geven. Beide modellen krijgen twee nieuwe colorways.

Hender Scheme x adidas Lacombe

Als eerste kijken we naar de adidas Lacombe. Dit model heeft wat weg van de adidas Stan Smith en dat is ook eigenlijk niet zo gek. De Lacombe is namelijk, net zoals de Stan Smith, ontworpen voor de tenniswereld. Normaal gesproken worden de drie strepen op de Lacombe gecreëerd door een geperforeerd lijnpatroon. Bij de nieuwe colorways zijn er echter stroken van leer door deze gaatjes geweven. Bij de ene colorway valt dit net iets meer op dan bij de andere. Dit komt door het kleurgebruik op beide sneakers.

De ene colorway is voornamelijk wit met een aantal beige details. De andere is juist donker door het gebruik van veel zwart, maar ook hier is de beige kleur weer terug te vinden op de sneaker. De adidas branding op de tong en de Hender Scheme branding aan de zijkant van de sneakers hebben op beide colorways een gouden kleur gekregen.


Hender Scheme x adidas Sobakov

Het tweede model dat een make-over krijgt dankzij deze samenwerking, is de adidas Sobakov. Dit model brengt een eerbetoon aan de moderne voetbalcultuur. Net zoals de Lacombe, doet de Sobakov je misschien ook denken aan een ander adidas model. Kijk maar eens naar de Kamanda. Beide sneakers hebben namelijk een opvallend bewerkte zool. Naast de zool van de Sobakov trekken ook de drie strepen de aandacht. Deze strepen zijn geïnspireerd op voetbalschoenen van adidas aan het begin van de 21ste eeuw.

Ook dit model heeft twee nieuwe colorways gekregen. Waar echter de kleur Wit een rol speelde bij de Lacombe, is deze kleur bij de Sobakov weggelaten. Wel vind je nog zwart en beige terug op de sneakers. Een opvallend element op dit model is de flap die over de veters heen valt. Hierop is heel minimalistisch ” Hender Scheme” te vinden.


De twee verschillende modellen uit de samenwerking tussen adidas Originals en Hender Scheme zullen uitkomen op vrijdag 26 april. Hoeveel deze sneakers gaan kosten is helaas nog niet bekend, maar als we kijken naar de vorige samenwerkingen kunnen we wel een flink prijskaartje verwachten. Voor de laatste informatie blijf je onze releasekalender in de gaten houden.


Previous ArticleNext Article

De adidas Falcon ‘Ash Pearl’ kan nu van jou zijn met €30,- korting 5

Momenteel is dit wel één van de populairste sneakers van adidas, het Falcon model. Een colorway die zeer populair is op het adidas Falcon model, is de ‘Ash Pearl’ colorway en wij hebben goed nieuws voor jou. Deze colorway is nu namelijk afgeprijsd, dus dames grijp je kans!

De Falcon sneaker is een hardloopschoen die is gecreëerd door adidas Originals in een retrostijl. In 2018 zagen we de sneaker voor het eerst en grote namen maakte onderdeel uit van de promotie. Zo zagen we Kylie Jenner de sneaker veel promoten. De sneaker beschikt over een stevig esthetiek dat perfect past bij de chunky dad sneaker trend van dit moment.

adidas Falcon ‘Ash Pearl’ | EF4989

Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit twee materialen, namelijk leer en mesh. De basis is gemaakt uit mesh met hierop lagen van leer. Wat al snel opvalt is dat vrijwel het gehele bovenwerk beschikt over een ‘Ash Pearl’ kleur. In tegenstelling tot deze kleur heeft de branding een metallic gouden kleur gekregen. Onder het bovenwerk loopt een witte EVA midsole die toch wat contrast aan de sneaker brengt. Hieronder loopt namelijk weer een ash pearl kleurige outsole.

Zoals we al zeiden is de adidas Falcon ‘Ash Pearl’ nu afgeprijsd. Om 30% korting te krijgen zal je de kortingscode: SHOP30 moeten invoeren tijdens het afrekenen. Check voor meer steals & deals onze ‘Sneaker Sale Festival’ pagina.


adidas Falcon

EF4989 · Nu voor €100,-

Bekijken bij adidas
adidas Falcon 'Ash Pearl'
adidas Falcon 'Ash Pearl'
adidas Falcon 'Ash Pearl'

Bespaar €30 op de New Balance 997H 8

Het is alweer de laatste dag van het Sneaker Steal Festival, dat betekend de laatste dag om jou favoriete sneaker voor een koopje te scoren. Vandaag kijken we naar de New Balance 997H die jij kan scoren met €30,- korting.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt in een combinatie van mesh, suede en leer. Het achterste deel van de sneaker is lichter gemaakt met kleuren zoals roze en grijs. De N op de zijkant van de sneaker en veters zijn ook roze gekleurd. Het voorste deel van de sneaker heeft meer aardse tinten gekregen zoals creme, licht bruin ene donker bruin. Het bovenwerk van de sneaker rust op een comfortabele ENCAP midsole. De midsole heeft een leuk detail gekregen, want over de gehele midsole zitten verfspetters.

De New Balance 997H kan jij nu scoren bij Sidestep voor maar €69,99. Klik op de knop hier beneden om de sneaker direct te shoppen en bekijk het Sneaker Steal Festival pagina om alle steals en deals te bekijken.


New Balance CW997HOA

CW997HOA · Nu voor €70,-

Bekijken bij Sidestep
New Balance 997H
New Balance 997H
New Balance 997H
New Balance 997H
Images by Sidestep

Alle hyped sneaker releases van juni 2020 op een rij 8

Er lijkt bijna geen rustige maand meer te zijn qua sneaker releases. Iedere maand staan er meerdere hyped sneakers op de planning. En daar gaat juni geen uitzondering op zijn, want er staan weer een aantal hele toffe releases op ons te wachten. Check hieronder snel dé sneaker releases juni!

Maandag 1 juni knalde Nike direct met een nieuwe uitgave van de Air Max 95 ‘Greedy’. Eén paartje met vier verschillende colorways op een paar sneakers. In 2015 kwam Jordan Brand nog met een retro van de Air Jordan 7 ‘Hare’, dit keer doen ze het iets anders. De ‘Hare’ colorway komt namelijk op de Air Jordan 6! Natuurlijk kan er geen maand voorbij gaan zonder adidas Yeezy Boost 350 V2 release, en dit keer heeft de sneaker weer een aardtint colorway gekregen. Ook wordt de Nike Dunk serie ‘Team Tones’ word deze maand compleet gemaakt met de laatste twee releases.

Natuurlijk is dit niet alles, check daarom hieronder alvast de hyped sneaker releases juni 2020. Ook zullen er nog wel een aantal releases bij gaan komen, houd de releasekalender in de gaten voor alles releases!


Nike Air Max 95 QS 'Greedy 2.0'

Nike Air Max 95 QS 'Greedy 2.0'

CJ0589-001 · Prijs vanaf €159,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 6 Retro 'Hare'

Air Jordan 6 Retro 'Hare'

vrijdag 5 juni 2020

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 High OG 'Tie Dye'

Air Jordan 1 High OG 'Tie Dye'

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low SP 'University Red'

Nike Dunk Low SP 'University Red'

vrijdag 12 juni 2020

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Zyon'

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Zyon'

zaterdag 13 juni 2020

Naar alle aanbieders

Air Jordan 5 Retro 'Top 3'

Air Jordan 5 Retro 'Top 3'

zaterdag 13 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 SP Duck Camo 'Total Orange'

Nike Air Max 90 SP Duck Camo 'Total Orange'

vrijdag 19 juni 2020

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 380 'Blue Oat'

adidas Yeezy Boost 380 'Blue Oat'

zaterdag 20 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low SP 'Champ Colors'

Nike Dunk Low SP 'Champ Colors'

woensdag 24 juni 2020

Naar alle aanbieders