First Look: ASICS Gelsaga x Vivienne Westwood

Afgelopen februari werd de samenwerking tussen Asics en Vivienne Westwood bekend gemaakt. We moesten er even op wachten, maar nu zijn de eerste beelden van de nieuwe eerste sneaker naar buiten gekomen. De collectie zal het gehele jaar door gereleased worden.

De samenwerking tussen Vivienne Westwood en Asics zal door het hele jaar gereleased worden. Afgelopen februari werd de samenwerking bekendgemaakt. Nu zijn de eerste beelden naar buiten gekomen. Dit kwam door Yankee Kicks. Het is een gloednieuwe variant van het Asics Gel-Saga-model. Door de inspiratie van het nieuwe model, heeft het veel opmerkelijke details. Deze sneaker zal aan het einde van deze maand gereleased worden.

Het meest opmerkelijke aan de nieuwe sneaker is de Renaissance kunst. Dit is Europese cultuurgeschiedenis. Op de hielen zie je gelijk een kleurrijk beeld van een baby engel met vleugels in een nimf-achtige omgeving. Dit is ook het beeld waar de sneaker op geïnspireerd is. De kleuren hiervan zijn gebruikt op de sneaker. De binnenzool bevat ook nog deze kunst. Aan de bovenkant van de sneaker zie je verschillende overlays van grijs suède. Daaronder zie je ook een lichtblauwe mesh onderlaag die de vlakken invult. Het kenmerkende streepdesign van Asics op de zijkanten zorgt voor een opvallend contrast in koningsblauw met oranje. Deze kleur is ook gebruikt op de tong, de hiel en de veteroogjes. De midsole maakt deze sneaker mooi af. Kortom, een bijzonder paar sneakers.


Asics Gelsaga X Vivienne Westwood

ASICS Gelsaga x Vivienne Westwood
ASICS Gelsaga x Vivienne Westwood
ASICS Gelsaga x Vivienne Westwood
Images by Yankee Kicks

Previous ArticleNext Article